Roblox ''0x80070002'' hatası

gktu

Hectopat
Merhaba. Arkadaşım ile yaklaşık 1-2 aydan beri bir sorunu çözmeye çalışıyoruz. Robloxa girmek istediği zaman Roblox error veriyor, Microsoft Store'si bağlanmıyor. Birçok çözüm videosunu denedik ama işe yaramadı. Arkadaşım yanlışlıkla geniş ağ bağlantısını silmiş ondan kaynaklı olduğunu da düşünüyoruz ancak Roblox'taki error daha farklı gibi duruyor. Bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu olurum

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    115,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:

Roblox'u silip yüklemeyi denediniz mi ama ona ait tüm dosyaları silerek yapmanız gerek.

Roblox'u silip yüklemeyi denediniz mi ama ona ait tüm dosyaları silerek yapmanız gerek.

Merhaba, evet tabii ki denedik program ekle veya kaldirdan hatta sistem dosyalarindanda Roblox ile ilgili her şeyi sildirdim, ama yüklerkende böyle bir hata ile karşılaşıyor.

Merhaba, evet tabii ki denedik program ekle veya kaldirdan hatta sistem dosyalarindanda Roblox ile ilgili her şeyi sildirdim, ama yüklerkende böyle bir hata ile karşılaşıyor.

Anladım sisteminiz toplama ise bazı sürücüler otomatik yüklü geliyor özellikle işlemcininki bunları silip tekrar yükleyin bakalım olacak mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…