Roblox 100 robuxa Game Pass tavsiyesi

Efresh01

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EKRAN KARTI RTX 4090 Tİ 24GB
İşlemci Intel(R) Core(TM) İ912900KF CPU @ 4.20GH
32,0 GB RAM
Merhaba. Roblox'ta beğendiğiniz rütbe sistemli oyunlar ya da sevdiğiniz oynaması keyifli olan oyunlar varsa game Pass önerilerinizi bekliyorum. Biliyorum Robux kısıtlı ama yine de önerileriniz varsa atabilirsiniz.

Merhaba. Roblox'ta beğendiğiniz rütbe sistemli oyunlar ya da sevdiğiniz oynaması keyifli olan oyunlar varsa game Pass önerilerinizi bekliyorum. Biliyorum Robux kısıtlı ama yine de önerileriniz varsa atabilirsiniz.
Eurotunnel diye bir RP oyunu var full yabancı ama adminler hep serverlarda dolaştığı için kurallara karşı gelen hemen banlanıyor. Bu robuxa ordan bir şey alabileceğini sanmıyorum ama.

Eurotunnel diye bir RP oyunu var full yabancı ama adminler hep serverlarda dolaştığı için kurallara karşı gelen hemen banlanıyor. Bu robuxa oradan bir şey alabileceğini sanmıyorum ama.

:D bana uymuyor hocam.

Rütbeli falan ama bayağı da interaktif ama sen bilirsin tabii. Sevdiğin bir oyun varsa ona benzer bir şey bulabilirim.

Hocam SCP reloplay vardı oyundaki her şeyi açtım o tarz varsa.

Hocam SCP reloplay vardı oyundaki her şeyi açtım o tarz varsa.
Bende onu çok oynadım bir şey diyeyimmi RRT 7 rebirthti. Bence Eurotunnel bi dene Border roleplay zaten tutorialı var. Ben çok zevk aldım ama uzun ömürlü değildi o kadar, civilization roleplay mi ne onun gibi bir şeyde vardı basit grafikli ama zvkliydi onuda bi dene.

Bende onu çok oynadım bir şey diyeyim mi rrt 7 rebirthti. Bence eurotunnel bir dene border roleplay zaten tutorialı var. Ben çok zevk aldım ama uzun ömürlü değildi o kadar, Civilization roleplay mi ne onun gibi bir şeyde vardı basit grafikli ama zvkliydi onu da bir dene.

Tamam hocam deneyeceğim sonra geri dönüş yaparım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı