E Ege3558 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #1 Ben Roblox oynadığım zaman birkaç dakika oynuyorum. Sonra oyun bir anda donuyor ve şu hata veriyor "277 error code" internetimde sorun yok, ama oyundan atıyor buna nasıl bir çözüm bulabilirim? (Cihazım mobil.) Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2024
Ben Roblox oynadığım zaman birkaç dakika oynuyorum. Sonra oyun bir anda donuyor ve şu hata veriyor "277 error code" internetimde sorun yok, ama oyundan atıyor buna nasıl bir çözüm bulabilirim? (Cihazım mobil.)
E egerisen Kilopat Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #2 İnternet ile alakalı bir sorun vpn kullanıyoorsan kapat, modemini resetle yine olmazsa oyunu silip tekrar yükle. Artı 0 Eksi
İnternet ile alakalı bir sorun vpn kullanıyoorsan kapat, modemini resetle yine olmazsa oyunu silip tekrar yükle.
KS KS E Ege3558 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #3 egerisen dedi: İnternet ile alakalı bir sorun VPN kullanıyoorsan kapat, modemini resetle yine olmazsa oyunu silip tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı oyunu sildim tekrar yükledim ama hala atıyor. Artı 0 Eksi
egerisen dedi: İnternet ile alakalı bir sorun VPN kullanıyoorsan kapat, modemini resetle yine olmazsa oyunu silip tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı oyunu sildim tekrar yükledim ama hala atıyor.