Çözüldü Roblox 60 FPS üstüne çıkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

551848

Hectopat
Ben Roblox yükledim nasıl oyunmuş diye de benim bilgisayar Valorant'ta 130 FPS Roblox'ta 60 FPS. İnternetten baktığımda FPS unlocker denen bir şey vardı, o da olmadı. Onu nasıl çözeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben Roblox yükledim nasıl oyunmuş diye de benim bilgisayar Valorant'ta 130 FPS Roblox'ta 60 FPS. İnternetten baktığımda FPS unlocker denen bir şey vardı, o da olmadı. Onu nasıl çözeceğim?
FPS Unlocker'ı doğru çalıştırdığınıza emin misiniz?
Roblox zaten 60 FPS üzerine yapılan bir oyundur. 60 FPS kilidi vardır. Bazı oyunlarda 30FPS'dir. İnternette oyun dosyalarından FPS kilidini kaldırmak için ayar yapma videoları var, belki işe yarayabilir ama ben tavsiye etmem.

Bir oyuna girdikten sonra sol üstte Roblox işareti var ona gir sonra ayarlara gir orada grafik kalitesi var onun üstündekini manuele al ve altındakini en alta çek.

Artı -1 Eksi
FPS Unlocker'ı doğru çalıştırdığınıza emin misiniz?

Çözüm
Nasıl çalıştırmalıyım ki?

V-Sync'yi ben de biliyorum da kapatmayı bulamadım.

https://github.com/axstin/rbxfpsunlocker/releases/download/v5.0/rbxfpsunlocker-x64-hotfix1.zip
Bu bağlantıya gidip indirin ardından uygulamayı çalıştırın. CMD açılacak onu kapatmayın kendisi ayarlıyor. Ardından gizli simgeler kısmına gelmiş olması lazım eğer geldiyse doğru şekilde çalıştırmışsınız demektir. Sonrasında sadece oyuna girmeniz yeterli olacaktır. Zaten FPS'i yanlış hatırlamıyorsam Shift+F5 basarak görebiliyordunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı