Roblox abonelik iptalinde para iade edilir mi?

foreverr

Hectopat
Geçen ay Roblox aboneliği almıştım. Bugün parayı çekti ve ben aboneliği iptal etmeyi unuttum. Abonelikler kısmına girdiğimde de Robux'un yarın geleceğini gördüm. Görsel aşağıdaki gibi. İptal et tuşuna basarsan param hesabıma geri gelir mi? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230731-135203_Roblox.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 101
Roblox desteğe iade başvurusunda bulunmayı deneyin. İptal ete basarsanız paranız gelmez, ancak bir sonraki aya kadar devam eder ve yenileme yapmaz

Çocuğum izinsiz aldı falan der kaytarırsınız herhalde.

Gelmez hocam.

Roblox desteğe iade başvurusunda bulunmayı deneyin. İptal ete basarsanız paranız gelmez, ancak bir sonraki aya kadar devam eder ve yenileme yapmaz

ortalama kaç günde dönüş sağlıyorlar bilginiz var mı

1 gün ila 1 hafta arası değişir. Bazen yazmayabilirler de.

Teşekkürler.

en sonda yazdığınız gormedim direkt iptal etmeyi unuttum, robux hesaba yarın gelecek iptal edip para iadesi alabilir miyim tarzı bir şey yazdım yine de kabul olur mu yoksa ticket'ı iptal edip yeni bir tane mi oluşturayım?

en sonda yazdığınız gormedim direkt iptal etmeyi unuttum, robux hesaba yarın gelecek iptal edip para iadesi alabilir miyim tarzı bir şey yazdım yine de kabul olur mu yoksa ticket'ı iptal edip yeni bir tane mi oluşturayım?

yazdığım metin şu şekilde "Hello i have a subscription right now (premium) and i forgot to cancel. Automatically pay my bank account. I don't have any robux in my account right now. It renews tomorrow. Can you cancel it and refund my money back? Because I don't want to buy any robux. Thanks." kabul olmaz derseniz rica etsem örnek bir metin atabilir misiniz?

Son düzenleme:
Okumazlar bile. Şöyle yazın:

Hello, I had a subscription recently (Roblox Premium) and I forgot to cancel it. The transaction already happened in my bank acoount. I did not get my Robux and I do not need it. If possible, as soon as possible, give a refund to my bank account and if you can, cancel my subscription plan. Thank you for your future co-operation.

teşekkürler hocam elinize sağlık

Hocam tekrar selamlar. 2 gün önce mail gelmiş şimdi gördüm üyeliğimi iptal etmişler ancak para transferi gerçekleşmemiş. Para birkaç güne mi gelir yoksa gelmeyecek mi? Ne yapmalıyım yani anlayamadim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230806-170015_Gmail.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…