Roblox açarken alınan mavi ekran hatası

İbrahimTunx

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB 1600MHz
SSD veya HDD modeli
500 GB Samsung
Ekran kartı
AMD HD 7600m
Selam. Roblox açarken mavi ekran alıyorum. Windows 8.1 kurdum daha yeni, 1 2 kere Roblox girdim, daha sonra çıktım ve her girişte mavi ekran oluyor. Ne yapacağım? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Roblox açarken mavi ekran alıyorum. Windows 8.1 kurdum daha yeni, 1 2 kere Roblox girdim, daha sonra çıktım ve her girişte mavi ekran oluyor. Ne yapacağım? Yardımcı olur musunuz?

Disk ve RAM'den şüphelendim.
CrystalDiskInfo yükle, İşlev-Gelişmiş Özellik-Ham Değer-10 (DEC) olarak ayarla ve ekran görüntüsü paylaş.
Memtest86 kullan RAM testi yap.
Ekran kartlarını DDU ile güvenli moddan sil, WHQL ibareli sürücüleri kendi sitelerinden yükle.

CrystalDiskInfo yükle, işlev-gelişmiş özellik-ham DEĞER-10 (dec) olarak ayarla ve ekran görüntüsü paylaş.
Ekran kartlarını DDU ile güvenli moddan sil, WHQL ibareli sürücüleri kendi sitelerinden yükle.

Hocam aslında şöyle bir şey var Win 8.1 dönüş yaptım direk Roblox girdim sıkıntı yoktu ardından Aygıt Yöneticisi'nden güncelledim ekran kartını tekrar girdim gene problem yoktu sonra Driver Booster'dan güncelleme yapmayı denedim o güncelleme yaptıktan sonra oyuna giriş yapamadım ne yapayım şimdi.

CrystalDiskInfo yükle, işlev-gelişmiş özellik-ham DEĞER-10 (dec) olarak ayarla ve ekran görüntüsü paylaş.

1700329834396.png

Hocam aslında şöyle bir şey var Win 8.1 dönüş yaptım direk Roblox girdim sıkıntı yoktu ardından Aygıt Yöneticisi'nden güncelledim ekran kartını tekrar girdim gene problem yoktu sonra Driver Booster'dan güncelleme yapmayı denedim o güncelleme yaptıktan sonra oyuna giriş yapamadım ne yapayım şimdi.

Eki Görüntüle 2021096
Driver Booster kullanılmaz. ASUS laptoplarda 3 kez hoparlör yaktığını biliyorum. Donanıma zarar veriyor çünkü sorunlu veya yanlış driver yüklüyor.

Format at, temiz kurulum yap, driverları DriverPack üzerinden tek tek donanım kimliklerini aratarak güncelle ya da Windows 10 kur, o kendisi yapsın.

HDD'nin durumu çok da kötü olmasa da biraz sorun var. Değiştirmeni tavsiye ederim.

Ayrıca eksik paylaşmışsın, Düzeltilemeyen Kesim Sayısı yazısının altında birkaç kalem veri daha var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı