Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #1 Merhaba ben hiçbir şey yapmadığım halde boş yere "account deleted" aldım. Nasıl kurutulurum? Sorun çözülmüştür. Son düzenleme: 15 Nisan 2022
Merhaba ben hiçbir şey yapmadığım halde boş yere "account deleted" aldım. Nasıl kurutulurum? Sorun çözülmüştür.
Çözüm Linux_Windows 16 Nisan 2022 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba. Konuyu nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... İlk önce Roblox'un e-mail sayfasına itiraz mesajında bulundum. Onlar da olanları anlayış ile karşıladılar. Banım açıldı.
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba. Konuyu nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... İlk önce Roblox'un e-mail sayfasına itiraz mesajında bulundum. Onlar da olanları anlayış ile karşıladılar. Banım açıldı.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 15 Nisan 2022 #2 Merhaba. Konuyu nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız? Artı 0 Eksi
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 15 Nisan 2022 #3 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba. Konuyu nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Banlanmış. Roblox banını açmış. Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba. Konuyu nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Banlanmış. Roblox banını açmış.
KS KS Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 16 Nisan 2022 #4 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba. Konuyu nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... İlk önce Roblox'un e-mail sayfasına itiraz mesajında bulundum. Onlar da olanları anlayış ile karşıladılar. Banım açıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba. Konuyu nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... İlk önce Roblox'un e-mail sayfasına itiraz mesajında bulundum. Onlar da olanları anlayış ile karşıladılar. Banım açıldı.