Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.754 Makaleler 1 Çözümler 9 16 Ağustos 2025 #1 GitHub - ic3w0lf22/Roblox-Account-Manager: Application that allows you to add multiple accounts into one application allowing you to easily play on alt accounts without having to change accounts Roblox oynuyorum bazen aynı anda 2 hesap açmam gerekiyor fakat açamıyorum. Böyle bir uygulama var eskiden kullanıyordum fakat virüs uyarısı verince sildim. Bu uygulama virüslü mü bilen arkadaşlar anlatabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2025
GitHub - ic3w0lf22/Roblox-Account-Manager: Application that allows you to add multiple accounts into one application allowing you to easily play on alt accounts without having to change accounts Roblox oynuyorum bazen aynı anda 2 hesap açmam gerekiyor fakat açamıyorum. Böyle bir uygulama var eskiden kullanıyordum fakat virüs uyarısı verince sildim. Bu uygulama virüslü mü bilen arkadaşlar anlatabilir mi?
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 5.945 Çözümler 40 Yer New York 16 Ağustos 2025 #2 Güvenmenizi önermem böyle uygulamalara.