Roblox açıldığı anda çöküyor

a215

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dün yani 3 Nisan 2025'te gelen Roblox güncellemesiyle Roblox'u her açtığımda açıldıktan 1 saniye sonra çöküyor ve şöyle bir hata veriyor:
Roblox crashed. Try perfoming a Windows clean boot.

Yardım edebilirseniz sevinirim

Senin sorunun son gelen Windows 11 24H2 güncellemesi sonucu hata olmasıdır. Sorunun çözümü roblox.com sitesinden indirmendir. Microsoft Store indirdiğin Robox sil. Bu sorun geneldir. Çözüm aşağıda belirttim.

Cevabın için teşekkür ederim, fakat Microsoft Sotre'den değil roblox.com'un orijinal sitesinden indirdim, Microsoft Store versioyununu da denedim fakat ne yazık ki çalışmadı.

Revo Uninstaller'ın ücretsiz sürümünü indir, ardından Roblox programını seç ve genişletilmiş modu seçtikten sonra kaldır.

Revo Uninstaller'ın ücretsiz sürümünü indir, ardından Roblox programını seç ve genişletilmiş modu seçtikten sonra kaldır.

Tekrardan teşekkürler, deneyeceğim.

Baktım da paralıymış, ben zaten Roblox'u kaldırıp yeniden yüklemeyi denedim

ÖNEMLİ:
Arkadaşlar srounu çözdüm, yardım eden veya yardım etmeye çalışan herkese çok çok çok teşekkür ederim, iyi günler. Konuyu kilitleme veya çözüldü olarak işaretleme butonunu bulamadım da

Vazgeçtim çözülmedi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…