X xSwoziN Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar ben CS:GO oynuyorum, babam da Netflix izliyor. Rahat rahat oynuyorum ama kardeşim Roblox'a girince internet çöküyor. Çözümü var mıdır?
Arkadaşlar ben CS:GO oynuyorum, babam da Netflix izliyor. Rahat rahat oynuyorum ama kardeşim Roblox'a girince internet çöküyor. Çözümü var mıdır?
pcustası21a Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 793 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #2 xSwoziN dedi: Arkadaşlar ben CS:GO oynuyorum, babam da Netflix izliyor. Rahat rahat oynuyorum ama kardeşim Roblox'a girince internet çöküyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden Misafir ağı açın eğer modem destekliyorsa 5Mbps hız verin yeter ben öyle yapıyorum kardeşime çok işime yarıyor Artı 1 Eksi
xSwoziN dedi: Arkadaşlar ben CS:GO oynuyorum, babam da Netflix izliyor. Rahat rahat oynuyorum ama kardeşim Roblox'a girince internet çöküyor. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden Misafir ağı açın eğer modem destekliyorsa 5Mbps hız verin yeter ben öyle yapıyorum kardeşime çok işime yarıyor
İbekirPRO Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 253 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #3 Roblox interneti adeta sömürdüğü için hepsini kendine çekmeye çalışıyordur hocam. Artı 0 Eksi
ViewSonic Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer Kayseri 4 Mayıs 2021 #4 Bizim evdede Samsung Galaxy J7 Pro var internete girdiği zaman çöküyor. Artı 0 Eksi
KS KS X xSwoziN Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #5 pcustası21a dedi: Modem arayüzünden Misafir ağı açın eğer modem destekliyorsa 5Mbps hız verin yeter ben öyle yapıyorum kardeşime çok işime yarıyor : D Genişletmek için tıkla... Bakıcam Artı 0 Eksi
pcustası21a dedi: Modem arayüzünden Misafir ağı açın eğer modem destekliyorsa 5Mbps hız verin yeter ben öyle yapıyorum kardeşime çok işime yarıyor : D Genişletmek için tıkla... Bakıcam