BerkeKocak Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Bizim evin interneti 16 Mbps. Zaten bu yüzden internet yavaş. Kardeşlerim biri tabletten diğeri PC'den Roblox'a girince internette hiçbir şeye giremiyoruz. Adeta internet çöküyor bunu düzeltmenin yolu var mı?
Bizim evin interneti 16 Mbps. Zaten bu yüzden internet yavaş. Kardeşlerim biri tabletten diğeri PC'den Roblox'a girince internette hiçbir şeye giremiyoruz. Adeta internet çöküyor bunu düzeltmenin yolu var mı?
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 Roblox açılınca internet çöküyor Arkadaşlar ben CS:GO oynuyorum, babam da Netflix izliyor. Rahat rahat oynuyorum ama kardeşim Roblox'a girince internet çöküyor. Çözümü var mıdır? www.technopat.net
Roblox açılınca internet çöküyor Arkadaşlar ben CS:GO oynuyorum, babam da Netflix izliyor. Rahat rahat oynuyorum ama kardeşim Roblox'a girince internet çöküyor. Çözümü var mıdır? www.technopat.net
BerkeKocak Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #3 White dragon dedi: Roblox açılınca internet çöküyor Arkadaşlar ben CS:GO oynuyorum, babam da Netflix izliyor. Rahat rahat oynuyorum ama kardeşim Roblox'a girince internet çöküyor. Çözümü var mıdır? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu yöntemi denedim fakat olmadı.
White dragon dedi: Roblox açılınca internet çöküyor Arkadaşlar ben CS:GO oynuyorum, babam da Netflix izliyor. Rahat rahat oynuyorum ama kardeşim Roblox'a girince internet çöküyor. Çözümü var mıdır? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu yöntemi denedim fakat olmadı.