S Swndler12 Yoctopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #1 Merhaba, Roblox'u acıyorum arkada açılıp kapanıyor. Kaç kez silip indirdim olmadı.
Escobarr16 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 688 Çözümler 3 Yer Chicago 21 Ağustos 2025 #2 Roblox full kapandı Artı -2 Eksi
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.806 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #3 Swndler12 dedi: Merhaba, Roblox'u acıyorum arkada açılıp kapanıyor. Kaç kez silip indirdim olmadı. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan mı indirdiniz? Escobarr16 dedi: Roblox full kapandı Genişletmek için tıkla... DNS aracılığıyla girilebiliyor. Artı 0 Eksi
Swndler12 dedi: Merhaba, Roblox'u acıyorum arkada açılıp kapanıyor. Kaç kez silip indirdim olmadı. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan mı indirdiniz? Escobarr16 dedi: Roblox full kapandı Genişletmek için tıkla... DNS aracılığıyla girilebiliyor.
Escobarr16 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 688 Çözümler 3 Yer Chicago 21 Ağustos 2025 #4 GeForce GTX 1060 dedi: Microsoft Store'dan mı indirdiniz? DNS aracılığıyla girilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Saka yaptım hocam sabah ki konu aklıma geldi de herkese KB. Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Microsoft Store'dan mı indirdiniz? DNS aracılığıyla girilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Saka yaptım hocam sabah ki konu aklıma geldi de herkese KB.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.806 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #5 Escobarr16 dedi: Saka yaptım hocam sabah ki konu aklıma geldi de herkese KB. Genişletmek için tıkla... Sorun yok ama hani DNS veya VPN ile girildiği için herkes boş yere ifade atıyor. Artı 0 Eksi
Escobarr16 dedi: Saka yaptım hocam sabah ki konu aklıma geldi de herkese KB. Genişletmek için tıkla... Sorun yok ama hani DNS veya VPN ile girildiği için herkes boş yere ifade atıyor.
Escobarr16 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 688 Çözümler 3 Yer Chicago 21 Ağustos 2025 #6 GeForce GTX 1060 dedi: Sorun yok ama hani DNS veya VPN ile girildiği için herkes boş yere ifade atıyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız gece diye atmadılar sanırım. Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Sorun yok ama hani DNS veya VPN ile girildiği için herkes boş yere ifade atıyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız gece diye atmadılar sanırım.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.806 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #7 Escobarr16 dedi: Haklısınız gece diye atmadılar sanırım. Genişletmek için tıkla... Atsalar da pek bir şey olmuyor zaten. Diğeri atıyor diğer kişilerde 1 kişi attı diye okumadan ifade atıyorlar. Artı 0 Eksi
Escobarr16 dedi: Haklısınız gece diye atmadılar sanırım. Genişletmek için tıkla... Atsalar da pek bir şey olmuyor zaten. Diğeri atıyor diğer kişilerde 1 kişi attı diye okumadan ifade atıyorlar.
Escobarr16 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 688 Çözümler 3 Yer Chicago 21 Ağustos 2025 #8 GeForce GTX 1060 dedi: Atsalar da pek bir şey olmuyor zaten. Diğeri atıyor diğer kişilerde 1 kişi attı diye okumadan ifade atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Oyle oluyor evet suru psikolojisi. Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Atsalar da pek bir şey olmuyor zaten. Diğeri atıyor diğer kişilerde 1 kişi attı diye okumadan ifade atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Oyle oluyor evet suru psikolojisi.
Gojo_Satoru6 Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #9 GeForce GTX 1060 dedi: Microsoft Store'dan mı indirdiniz? DNS aracılığıyla girilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Bende WARP yüklü DNS ile giremiyorum ama WARP özelliği ile giriyorum ama WARP'la girince de ping çok oluyor bu durumda ne yapmam gerekir. Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Microsoft Store'dan mı indirdiniz? DNS aracılığıyla girilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Bende WARP yüklü DNS ile giremiyorum ama WARP özelliği ile giriyorum ama WARP'la girince de ping çok oluyor bu durumda ne yapmam gerekir.
9 943597 Femtopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 22 21 Ağustos 2025 #10 Gojo_Satoru6 dedi: Bende WARP yüklü DNS ile giremiyorum ama WARP özelliği ile giriyorum ama WARP'la girince de ping çok oluyor bu durumda ne yapmam gerekir. Genişletmek için tıkla... WARP Roblox arayüzünü yükleyemez ama oyun içi Ping'i harika. Veri mahremiyetini takmıyorsanız planetvpn öneririm. Artı 0 Eksi
Gojo_Satoru6 dedi: Bende WARP yüklü DNS ile giremiyorum ama WARP özelliği ile giriyorum ama WARP'la girince de ping çok oluyor bu durumda ne yapmam gerekir. Genişletmek için tıkla... WARP Roblox arayüzünü yükleyemez ama oyun içi Ping'i harika. Veri mahremiyetini takmıyorsanız planetvpn öneririm.