HorizonS Decapat Kek günü Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 Roblox açılırken an unexpected hatası verip kapanıyor her türlü şeyi denedim olmadı. Mesela kurarken yönetici olarak çalıştırdım işe yaramadı, açarken yaptım işe yaramadı, anti virüsü kapattım işe yaramadı. Dosya Ekleri resim_2023-07-29_130731977.png 374,9 KB · Görüntüleme: 180 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2023
Roblox açılırken an unexpected hatası verip kapanıyor her türlü şeyi denedim olmadı. Mesela kurarken yönetici olarak çalıştırdım işe yaramadı, açarken yaptım işe yaramadı, anti virüsü kapattım işe yaramadı.
Hetop Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 657 Çözümler 6 29 Temmuz 2023 #2 Robloxtan ban yiyip farklı bir hesaptan mı girmeye çalışıyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS HorizonS Decapat Kek günü Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #3 Hetop dedi: Robloxtan ban yiyip farklı bir hesaptan mı girmeye çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır robloxu silmiştim yeniden yükledim. Artı 0 Eksi
Hetop dedi: Robloxtan ban yiyip farklı bir hesaptan mı girmeye çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır robloxu silmiştim yeniden yükledim.
Hetop Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 657 Çözümler 6 29 Temmuz 2023 #4 HorizonS dedi: Hayır robloxu silmiştim yeniden yükledim. Genişletmek için tıkla... Windowsta yüklü olan Roblox Launcher'I açıp orada çoktan girilmiş hesabın varsa çıkmayı dene ya da oradan giriş yap belki düzelir. Artı 0 Eksi
HorizonS dedi: Hayır robloxu silmiştim yeniden yükledim. Genişletmek için tıkla... Windowsta yüklü olan Roblox Launcher'I açıp orada çoktan girilmiş hesabın varsa çıkmayı dene ya da oradan giriş yap belki düzelir.
KS KS HorizonS Decapat Kek günü Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #5 Hetop dedi: Windows'ta yüklü olan Roblox Launcher'ı açıp orada çoktan girilmiş hesabın varsa çıkmayı dene ya da oradan giriş yap belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Windows'ta yüklü olan derken Microsoft Store'daki mi? Artı 0 Eksi
Hetop dedi: Windows'ta yüklü olan Roblox Launcher'ı açıp orada çoktan girilmiş hesabın varsa çıkmayı dene ya da oradan giriş yap belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Windows'ta yüklü olan derken Microsoft Store'daki mi?
Hetop Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 657 Çözümler 6 29 Temmuz 2023 #6 HorizonS dedi: Windows'ta yüklü olan derken Microsoft Store'daki mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, Windows arama çubuğuna Roblox Player yazınca çıkması lazım. Artı 0 Eksi
HorizonS dedi: Windows'ta yüklü olan derken Microsoft Store'daki mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, Windows arama çubuğuna Roblox Player yazınca çıkması lazım.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.196 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #7 Sitesinden Roblox'a girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS HorizonS Decapat Kek günü Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #8 Hetop dedi: Hayır, Windows arama çubuğuna Roblox Player yazınca çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten açılmayan versiyon o Sythexz dedi: Sitesinden Roblox'a girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarayacakki? Artı 0 Eksi
Hetop dedi: Hayır, Windows arama çubuğuna Roblox Player yazınca çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten açılmayan versiyon o Sythexz dedi: Sitesinden Roblox'a girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarayacakki?
Hetop Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 657 Çözümler 6 29 Temmuz 2023 #9 HorizonS dedi: Zaten açılmayan versiyon o Genişletmek için tıkla... Robloxta oyuna girince mi açılmıyor yoksa direkt tıkladığında mı açılmıyor? Artı 0 Eksi
HorizonS dedi: Zaten açılmayan versiyon o Genişletmek için tıkla... Robloxta oyuna girince mi açılmıyor yoksa direkt tıkladığında mı açılmıyor?
KS KS HorizonS Decapat Kek günü Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #10 Hetop dedi: Roblox'ta oyuna girince mi açılmıyor yoksa direkt tıkladığında mı açılmıyor? Genişletmek için tıkla... Roblox Player'ı çalıştır diyorum 2 saniye duruyor sonra çöküyor. Artı 0 Eksi
Hetop dedi: Roblox'ta oyuna girince mi açılmıyor yoksa direkt tıkladığında mı açılmıyor? Genişletmek için tıkla... Roblox Player'ı çalıştır diyorum 2 saniye duruyor sonra çöküyor.