Roblox açılırken "SslConnectFail" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

mark05

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB Ram
Ekran kartı
RTX-2060 EVO 6 GB
İşlemci
İ 5-9400F
Selam son birkaç gündür Roblox açılırken aniden kapanıyor sitede açılmıyor çözümü olan var mı?
Sil yükle demeyin.
Şöyle bir hata veriyor ama internette sorun yok.

Dosya Ekleri

• 1710170365043.png
    1710170365043.png
    4,3 KB · Görüntüleme: 212
Selam son birkaç gündür Roblox açılırken aniden kapanıyor sitede açılmıyor çözümü olan var mı?
Sil yükle demeyin.

Windows + r tuşlarına aynı anda basın sonra çıkan yere %localappdata% yazın ve entera basıp oradan Roblox'un klasörünü silin ve orayı kapatıp tekrar Windows + r tuşuna basın ve bu sefer %temp% yazın ve entera basıp oradaki Roblox klasörünüde silin

Sil yükle demeyin.

Modemi kapatıp açın çözülecektir muhtemelen.

Windows + r tuşlarına aynı anda basın sonra çıkan yere %localappdata% yazın ve entera basıp oradan Roblox'un klasörünü silin ve orayı kapatıp tekrar Windows + r tuşuna basın ve bu sefer %temp% yazın ve entera basıp oradaki Roblox klasörünüde silin

dostum internet ile ilgili birşey bu temp dosyası ne alaka?

Modemi kapatıp açın çözülecektir muhtemelen.

Dostum internet ile ilgili bir şey bu temp dosyası ne alaka?

Modemi aldılar be komşunun Wi-Fi'sini istedim onu da PC'ye bağladım telefon aracılığı ile.

Windows + r tuşlarına aynı anda basın sonra çıkan yere %localappdata% yazın ve entera basıp oradan Roblox'un klasörünü silin ve orayı kapatıp tekrar Windows + r tuşuna basın ve bu sefer %temp% yazın ve entera basıp oradaki Roblox klasörünüde silin.

Şimdide oyun yüklenmiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı