Roblox açılmıyor

dovee

Femtopat
Daha fazla  
Eskiden Roblox'a sorunsuz giriyordum. Şimdi oyuna basıyorum. Dolarken yarısına geliyor sonra kapanıyor. Sildim, indirirken yarısına geliyor ama sonra kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetinde sıkıntı olabilir belki. Arkada herhangi bir uyarı veriyor mu?

Tamamen silmemişte olabilirsin.

Win+R yap ve %appdata% yaz. Ardından Local klasörüne gir ve Roblox yazanı sil.

Eskiden Roblox'a sorunsuz giriyordum. Şimdi oyuna basıyorum. Dolarken yarısına geliyor sonra kapanıyor. Sildim, indirirken yarısına geliyor ama sonra kapanıyor.
Bende de sorun vardı birkaç gün önce. Güncelleme vs. yapıyordu ama açılmıyordu. Roblox'un sitesinden indirdiğimi silip Microsoft Store'dan indirdim ve onu kullanmaya başladım. Sorun çıkarmadı.
Edit: Oyunu mobilden oynuyorsanız sırasıyla her adımı deneyip yeniden Roblox'u açın. 4. adım da olmazsa yeniden yazın.
  1. Önbelleği temizle.
  2. Telefonu yeniden başlat.
  3. Verileri temizle.
  4. Roblox'u sil ve yeniden yükle.

Bende de sorun vardı birkaç gün önce. Güncelleme vs. yapıyordu ama açılmıyordu. Roblox'un sitesinden indirdiğimi silip Microsoft Store'dan indirdim ve onu kullanmaya başladım. Sorun çıkarmadı.

Vallahi bende ikisi de olmuyor zorla siteden başarmıştım storun bana gıcığı var kaç kere sırf Minecraft Roblox Forza oynayayım diye bilgisayarı formatlayıp durdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…