Roblox açılmıyor

Miricom

Decapat
Daha fazla  
Şimdi olay şöyle oldu:

Roblox oynuyordum, daha sonra Windows 11 24H2 güncellemesi gelmiş, indirim dedim, tabii o arada Roblox'u GoodbyeDPI ile oynuyorum, yanda yedek olarak WARP kullanıyordum, güncelleme yüklendikten sonra Roblox açılmamaya başladı? VPN'siz oynuyormuşum gibi hata vermeye başladı, sürekli GoodbyeDPI açtım, WARP'ı açmaya çalıştım açılmıyor "bağlanıyor" aşamasında takılıyor. Silip tekrar yüklediğimde de "Roblox continue installation without flag settings" hatasını alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi olay şöyle oldu:

Roblox oynuyordum, daha sonra Windows 11 24H2 güncellemesi gelmiş, indirim dedim, tabii o arada Roblox'u GoodbyeDPI ile oynuyorum, yanda yedek olarak WARP kullanıyordum, güncelleme yüklendikten sonra Roblox açılmamaya başladı? VPN'siz oynuyormuşum gibi hata vermeye başladı, sürekli GoodbyeDPI açtım, WARP'ı açmaya çalıştım açılmıyor "bağlanıyor" aşamasında takılıyor. Silip tekrar yüklediğimde de "Roblox continue installation without flag settings" hatasını alıyorum.

WARP modundan diğer moda alıp (yalnızca DNS gibi bir şeydi galiba) tekrar WARP moduna çekebilir misiniz?

Mobilde öyle bağlanıyordu hata verdiğinde.

Şimdi olay şöyle oldu:

WARP'i kapayın, Goodbyedpi 0.1.7 sürümünü kurup "fakepacket_all" gibi bir dosyayı çalıştırın. Ben öyle giriyorum, çalışmazsa kapayıp tekrardan çalıştırın.

WARP'i kapayın, GoodbyeDPI 0.1.7 sürümünü kurup "fakepacket_all" gibi bir dosyayı çalıştırın. Ben öyle giriyorum, çalışmazsa kapayıp tekrardan çalıştırın.

Hocam çalışmadı, ama şimdi de WARP çalıştı, ama robloxa giremiyorum internetten midir acaba? Çünkü şu an hata vermiyor uygulamayı açıyor sonra hata veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı