I IErxn Femtopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #1 Selam, ben sadece Roblox'ta AFK bırakmak için VDS istiyorum. Sizce depolama ve RAM ne kadar olmalı? Ortalama 10-15 hesap açık olacak bunu baz alarak yazarsanız sevinirim. VDS önerilerinizi bekliyorum.
Selam, ben sadece Roblox'ta AFK bırakmak için VDS istiyorum. Sizce depolama ve RAM ne kadar olmalı? Ortalama 10-15 hesap açık olacak bunu baz alarak yazarsanız sevinirim. VDS önerilerinizi bekliyorum.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 30 Aralık 2023 #2 Robloxta bir sure sonra AFK kaldiginizi anlayip oyundan atiyor. İse yaramaz diye dusunuyorum.
I IErxn Femtopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #3 Webcam kullanan insan dedi: Roblox'ta bir sure sonra AFK kaldiginizi anlayip oyundan atiyor. İse yaramaz diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Auto clicker ile birlikte kullanacağım hocam sorun olacağını sanmıyorum.
Webcam kullanan insan dedi: Roblox'ta bir sure sonra AFK kaldiginizi anlayip oyundan atiyor. İse yaramaz diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Auto clicker ile birlikte kullanacağım hocam sorun olacağını sanmıyorum.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #4 Webcam kullanan insan dedi: Roblox'ta bir sure sonra AFK kaldiginizi anlayip oyundan atiyor. İse yaramaz diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Birkaç program veya autoclicker ile bunu önlemek mümkün. 6 RAM ve Xeon işlemci rahatça işinizi görecektir.
Webcam kullanan insan dedi: Roblox'ta bir sure sonra AFK kaldiginizi anlayip oyundan atiyor. İse yaramaz diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Birkaç program veya autoclicker ile bunu önlemek mümkün. 6 RAM ve Xeon işlemci rahatça işinizi görecektir.
I IErxn Femtopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #5 iUgur dedi: Birkaç program veya autoclicker ile bunu önlemek mümkün. 6 RAM ve Xeon işlemci rahatça işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz bir site var mı?
iUgur dedi: Birkaç program veya autoclicker ile bunu önlemek mümkün. 6 RAM ve Xeon işlemci rahatça işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz bir site var mı?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #6 IErxn dedi: Önerebileceğiniz bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Yurt içi olmak zorunda mı?
I IErxn Femtopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #7 iUgur dedi: Yurt içi olmak zorunda mı? Genişletmek için tıkla... İşimi görmesi yeterli olur.
D DogacDovan Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #8 VDS Sunucu Kiralama üzerinden alım yapmanızı öneririm iletişime geçerseniz yardımcı da olabilirim
canbro1212 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP053 GPU : GeForce 4050 Laptop 6GB CPU : Ryzen 7 7735HS Radeon Graphic RAM : 32,0 SO-DIMM 4800 MHz 2/2 SSD : M2 Micron 2400 mtfdkba512qfm Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #9 Ben sana site önerebilirim. çok iyi bir veri merkezi. 10 gbit download 8 gbit upload veriyor vds leri. OneDC Yazılım Ve Veri Merkezi Hizmetleri - Van Veri Merkezi
Ben sana site önerebilirim. çok iyi bir veri merkezi. 10 gbit download 8 gbit upload veriyor vds leri. OneDC Yazılım Ve Veri Merkezi Hizmetleri - Van Veri Merkezi
metehan330733 Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #10 hocam peki vdsde auto clicker iş yapıyormu atmayı önlüyormu bende alıp afk bırakasım varda