Roblox "an error occured" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

BerkeYlmaz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Roblox oynamak istediğimde "an error occured" hatası alıyorum nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Tarayıcı çerezlerini sıfırlamayı, Roblox'u yeniden yüklemeyi antivirüs kapatmayı denedim ama nafile sorun ne olursa olsun çözülmüyor konu hakkında bilgisi olanlar yanıt verirse sevinirim.

Roblox’u ve hata mesajındaki klasörü silmeyi deneyebilir misiniz?

hata mesajındaki klasör: C:\Users\%username%\AppData\Local\Roblox

Ben bunu 4 yıl önce küçükken yaşadım. Bir türlü çözemedim. Sonra Windows 10 falan geldi öyle çözülmüştü. Sürücülerin güncel mi? Kayıt defterinden silmek işe yarayabilir mi? (Kayıt defterini çok bilmiyorum bilenler yazsın lütfen)

Appdata dosyasına girip local dosyasında roblox'un klasörünü bulman lazım. Ardından downloads dosyasına girip bir içinde bir klasöre oluştur. Roblox'un kendi forum sitesinde bunun işe yaradığını söylemişler.

Yönetici olarak çalıştırmayı ve Roblox Studio'yu yeniden kurmayı dene.
Denedim olmadı,
Roblox’u ve hata mesajındaki klasörü silmeyi deneyebilir misiniz?

hata mesajındaki klasör: C:\Users\%username%\AppData\Local\Roblox
Denemiştim ve olmadı
Sürücülerim güncel deneyeceğim
Ne yapacağımı tam anlayamadım biraz daha detaylı anlatır mısınız?

Denedim maalesef yine olmadı.

Son düzenleme:
Ne yapacağımı tam anlayamadım biraz daha detaylı anlatır mısınız?
Windows+r ye basıp %appdata% yaz ve local klasöründe roblox klasörünü ara. Roblox dosyasının içinde downloads diye bir klasör olması lazım. O klasöre girip yeni bir klasör oluştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…