Roblox bilgisayara nasıl indirilir?

m.ömer041

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1050 Ti, Ryzen 5 2600, 16 Gb ram
Bugün bilgisayar aldım, PC de Roblox oynamayı özledim, indirmek istiyorum fakat nasıl indireceğimi bilmiyorum. Bilen var mı?

Tamamdır. GoodbyeDPI deneyeceğim bilgisayarda başka zamanlarda Steam'de falan oyun indirirken etkilemez değil mi veya Wi-Fi'ya falan bir şey yapmazmı

Instagram'da redhelloservices diye bir uygulama gormustum onu kullanıyorum ben GoodbyeDPI ile aynı islev tek farkı bilgisayar acıldıgı gıbı oda acılıyor.

Tamamdır. GoodbyeDPI deneyeceğim bilgisayarda başka zamanlarda Steam'de falan oyun indirirken etkilemez değil mi veya Wi-Fi'ya falan bir şey yapmazmı
Aktif olarak roblox yasaklandığından beri kullanıyorum. Steamden oyun indirmede bir problem yaşamadım program sizin bilgisayariniz üzerinden calistigi için wifi modeminiz ile de bir alakası bulunmuyor zaten.

Instagram'da redhelloservices diye bir uygulama gormustum onu kullanıyorum ben GoodbyeDPI ile aynı islev tek farkı bilgisayar acıldıgı gıbı oda acılıyor.
Goodbyedpi'da açılışta çalışıyor zaten hocam.

Son düzenleme:
Hocam WARP filan kurmayın onermem GoodbyeDPI turkey kurun. WARP hem internetinizi yavaşlatır hem sürekli açmak zorundasınız. Goodbye DPI ise DNS zorlamalarini aşan bir servisidir. Ve bir dosyayı yönetici olarak çalıştırmaya sürekli çalışır internetinizde hiçbir düşüş yaşamazsınız. Ve sadece Roblox değil Discord veya VPN ile girdingiz sitelere de goodbye DPI ile girebilirsiniz.
goodbyedpi sürekli çalıştığı için sistemin performansını düşürmez demi

goodbyedpi sürekli çalıştığı için sistemin performansını düşürmez demi
Goodbyedpi özünde bir program değil windows hizmeti yani sadece bir takım koddan oluşuyor bırakın sistemi yormak 10mb bile ram kullanmaz.

Ayrıca indirme linki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı