X Xen0very Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 RAM 4 Ekran kartı intel 620 İşlemci i3 7.nesil Bayağıdır bu hatayı alıyorum ve bayağı denedim olmadı.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 26 Ağustos 2024 #2 Erişim engeli var VPN ile girmelisin. Artı 0 Eksi
Eakkuzu Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 505 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #3 Erişime kapalı vpnle beraber de mi aynı sorunu alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
FearrFD2 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 545 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Suzuka Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #4 Xen0very dedi: Bayağıdır bu hatayı alıyorum ve bayağı denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Erişim engeli var, ondandır. Artı 0 Eksi
Xen0very dedi: Bayağıdır bu hatayı alıyorum ve bayağı denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Erişim engeli var, ondandır.
KS KS X Xen0very Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #5 Warp ile giriyordum plxaxd dedi: Erişim engeli var VPN ile girmelisin. Genişletmek için tıkla... Eakkuzu dedi: Erişime kapalı vpnle beraber de mi aynı sorunu alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... yani warp ile giriyorum FearrFD2 dedi: Erişim engeli var, ondandır. Genişletmek için tıkla... yani giriyordum bilgisayar sıfırladım warp ile girmeye çalıştıpımda böyle oluyor mesela şimdide robot olmadığını doğrulayınd atakılı kaldı Artı 0 Eksi
Warp ile giriyordum plxaxd dedi: Erişim engeli var VPN ile girmelisin. Genişletmek için tıkla... Eakkuzu dedi: Erişime kapalı vpnle beraber de mi aynı sorunu alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... yani warp ile giriyorum FearrFD2 dedi: Erişim engeli var, ondandır. Genişletmek için tıkla... yani giriyordum bilgisayar sıfırladım warp ile girmeye çalıştıpımda böyle oluyor mesela şimdide robot olmadığını doğrulayınd atakılı kaldı
4 461750 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 520 Çözümler 5 27 Ağustos 2024 #6 Xen0very dedi: Warp ile giriyordum yani warp ile giriyorum yani giriyordum bilgisayar sıfırladım warp ile girmeye çalıştıpımda böyle oluyor mesela şimdide robot olmadığını doğrulayınd atakılı kaldı Genişletmek için tıkla... İnternet Superonline mı? O ise warp erişim engeli var. Artı 0 Eksi
Xen0very dedi: Warp ile giriyordum yani warp ile giriyorum yani giriyordum bilgisayar sıfırladım warp ile girmeye çalıştıpımda böyle oluyor mesela şimdide robot olmadığını doğrulayınd atakılı kaldı Genişletmek için tıkla... İnternet Superonline mı? O ise warp erişim engeli var.
KS KS X Xen0very Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #7 461750 dedi: İnternet Superonline mı? O ise warp erişim engeli var. Genişletmek için tıkla... türktelekom Artı 0 Eksi
461750 dedi: İnternet Superonline mı? O ise warp erişim engeli var. Genişletmek için tıkla... türktelekom
sosisliseven_3.1 Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #8 Bende de aynı hata var Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Eakkuzu Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 505 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #9 sosisliseven_3.1 dedi: Bende de aynı hata var Genişletmek için tıkla... Erişim engeli mevcut vpn ile giriş yapmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
sosisliseven_3.1 dedi: Bende de aynı hata var Genişletmek için tıkla... Erişim engeli mevcut vpn ile giriş yapmayı denediniz mi?
sosisliseven_3.1 Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #10 Eakkuzu dedi: Erişim engeli mevcut VPN ile giriş yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ben VPN ile giriyordum sonraki gün düzeldi Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Eakkuzu dedi: Erişim engeli mevcut VPN ile giriş yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ben VPN ile giriyordum sonraki gün düzeldi