Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 19 Kasım 2021 #1 Şu an eşya aldım ama eşyayı dönderemiyorum. Mesela ben buraya kapı koyacağım ama ters döndürmek istiyorum. Hangi tuştur?
Şu an eşya aldım ama eşyayı dönderemiyorum. Mesela ben buraya kapı koyacağım ama ters döndürmek istiyorum. Hangi tuştur?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 19 Kasım 2021 #2 "T" tuşu. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 19 Kasım 2021 #3 Falsey dedi: "t" tuşu. Genişletmek için tıkla... Canına kurban be yarım saatdir bu surunu çözüyordum. Artı 0 Eksi
Falsey dedi: "t" tuşu. Genişletmek için tıkla... Canına kurban be yarım saatdir bu surunu çözüyordum.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 19 Kasım 2021 #4 Avengerr dedi: Canına kurban be yarım saatdir bu surunu çözüyordum. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. İyi günler. Artı 0 Eksi
Avengerr dedi: Canına kurban be yarım saatdir bu surunu çözüyordum. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. İyi günler.
X Xcaret Yoctopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #5 Selam. Ben çubuk koymak istiyorum. (t) tuşuna basınca yan dönüyor ama ben sola veya sağ döndürmek istiyorum. Ne yapabilirim? Artı 0 Eksi
Selam. Ben çubuk koymak istiyorum. (t) tuşuna basınca yan dönüyor ama ben sola veya sağ döndürmek istiyorum. Ne yapabilirim?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 16 Temmuz 2022 #6 Xcaret dedi: Selam. Ben çubuk koymak istiyorum. (t) tuşuna basınca yan dönüyor ama ben sola veya sağ döndürmek istiyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... R tuşunu denediniz mi ? Artı 0 Eksi
Xcaret dedi: Selam. Ben çubuk koymak istiyorum. (t) tuşuna basınca yan dönüyor ama ben sola veya sağ döndürmek istiyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... R tuşunu denediniz mi ?