Roblox çalınan hesap nasıl geri alınır?

ierene

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dün akşam saat 11'de tüm her şeyim çalındı Steam, Epic, EA, Roblox gibi her şeyim çalındı. Steam ve Epic'te önemli şeylerim varı onlara mail attım geri dönüş bekliyorum. Roblox hesabımda çalınmış hesabı geri aldım ama içindeki 1000 Robux'u harcamışlar 1 saat önce almıştım. Nasıl geri alabilirim?

Virüs falan mı yediniz?

Robux'u aldım biraz video izliyim dedim çekmişler robuxu
RAT ise interneti kesip anti-virüs ile tarama yapın. Eğer fayda olmazsa format şart.
Format filan attım şuan temizim hesapları almaya çalışıyorum, steam ve epic'e destek mesajı attım tek robuxu alabilir miyim? onu merak ettim

Format filan attım şuan temizim hesapları almaya çalışıyorum, steam ve epic'e destek mesajı attım tek robuxu alabilir miyim? onu merak ettim
Valla hocam hiç bilmiyorum fakat alamazsınız gibi duruyor. Steam ve Epic Games'i rahat alırsınız. Steam bu konularda yalnız bırakmıyor. Aynı Epic Games içinde geçerli.

Anladım boş boşuna 400 lira girdi bize, yapacak bir şey yok o zaman

Robuxu büyük ihtimalle alamazsınız fakat hesapları tahminimce alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…