O Orhan ede46 Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Merhaba, ben Roblox'ta bir oyun oynadığımda can barı gözükmüyor. O yüzden oyun oynayamıyorum. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
Merhaba, ben Roblox'ta bir oyun oynadığımda can barı gözükmüyor. O yüzden oyun oynayamıyorum. Yardım edebilir misiniz?
negawatt Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 Bazı oyunlarda gözükmemektedir. Artı 0 Eksi
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 Orhan ede46 dedi: Merhaba, ben Roblox'ta bir oyun oynadığımda can barı gözükmüyor. O yüzden oyun oynayamıyorum. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Roblox'ta can barının görünmesi veya görünmemesi, geliştirici tarafından belirlenir. Artı 0 Eksi
Orhan ede46 dedi: Merhaba, ben Roblox'ta bir oyun oynadığımda can barı gözükmüyor. O yüzden oyun oynayamıyorum. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Roblox'ta can barının görünmesi veya görünmemesi, geliştirici tarafından belirlenir.
KS KS O Orhan ede46 Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #4 ORBİTRON dedi: Roblox'ta can barının görünmesi veya görünmemesi, geliştirici tarafından belirlenir. Genişletmek için tıkla... Tüm oyunlarda gözükmüyor... Artı 0 Eksi
ORBİTRON dedi: Roblox'ta can barının görünmesi veya görünmemesi, geliştirici tarafından belirlenir. Genişletmek için tıkla... Tüm oyunlarda gözükmüyor...