Çözüldü Roblox Captcha geçilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ozzcan

Decapat
Merhaba. Biraz önce Roblox'a kayıt olmak istedim ama karşıma Captcha çıktı. Bu bölümü geçmek gerçekten zor. Ne yapmalıyım? Ve daha kolay bir yol var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    55,2 KB · Görüntüleme: 294
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Biraz önce Roblox'a kayıt olmak istedim ama karşıma Captcha çıktı. Bu bölümü geçmek gerçekten zor. Ne yapmalıyım? Ve daha kolay bir yol var mı?
Her doğrulama resmini buradan teker teker atamayacağınıza göre bir şey yapamayız acele etmeyin yanlış yaptıkça daha fazla uğraşırsınız ayrıca zor değil.
Her doğrulama resmini buradan teker teker atamayacağınıza göre bir şey yapamayız acele etmeyin yanlış yaptıkça daha fazla uğraşırsınız ayrıca zor değil.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Çöp bir çeviri olduğundan anlamamış olabilirsiniz. Görünen yüzlerde yazan sayıların toplamı 14 edeni seçeceksiniz kısaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…