Wyzel Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Milky Way 18 Mayıs 2024 #1 Oyun oynarken attı bir anda çöktü mü?
sywlia Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #11 Wyzel dedi: Güncelleme gelmiş Discord'a girdim baktım 600K'den fazla kişi girdiği için. Genişletmek için tıkla... Dustye güncelleme geldi diye oldu aksama acilir büyük ihtimal sorun etme. Artı 0 Eksi
Wyzel dedi: Güncelleme gelmiş Discord'a girdim baktım 600K'den fazla kişi girdiği için. Genişletmek için tıkla... Dustye güncelleme geldi diye oldu aksama acilir büyük ihtimal sorun etme.
U umut.3264 Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 865 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #12 sywlia dedi: Onunla ilgili degil dusty trip güncellemesinden dolayi adamlar shutdown dahi atamadi Roblox'u cökerttigi icin. Genişletmek için tıkla... Çökmesi normal geldi bana şu an bir ara pet Simulator X güncelleme yaptığında oyun 200K'den 1.5 m oynanmıştı ve çökmüştü Roblox gene Artı 0 Eksi
sywlia dedi: Onunla ilgili degil dusty trip güncellemesinden dolayi adamlar shutdown dahi atamadi Roblox'u cökerttigi icin. Genişletmek için tıkla... Çökmesi normal geldi bana şu an bir ara pet Simulator X güncelleme yaptığında oyun 200K'den 1.5 m oynanmıştı ve çökmüştü Roblox gene
sywlia Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #13 umut.3264 dedi: Çökmesi normal geldi bana şu an bir ara pet Simulator X güncelleme yaptığında oyun 200K'den 1.5 m oynanmıştı ve çökmüştü Roblox gene. Genişletmek için tıkla... Cok olaganüstü bir durum degil zaten cogu oyuncu alisti buna. Artı 0 Eksi
umut.3264 dedi: Çökmesi normal geldi bana şu an bir ara pet Simulator X güncelleme yaptığında oyun 200K'den 1.5 m oynanmıştı ve çökmüştü Roblox gene. Genişletmek için tıkla... Cok olaganüstü bir durum degil zaten cogu oyuncu alisti buna.
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 18 Mayıs 2024 #14 sywlia dedi: Cok olaganüstü bir durum degil zaten cogu oyuncu alisti buna. Genişletmek için tıkla... Bir güncelleme ile oyuncular nasıl giriş yapabiliyor bu kadar? Artı 0 Eksi
sywlia dedi: Cok olaganüstü bir durum degil zaten cogu oyuncu alisti buna. Genişletmek için tıkla... Bir güncelleme ile oyuncular nasıl giriş yapabiliyor bu kadar?
sywlia Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #15 Estetikci dedi: Bir güncelleme ile oyuncular nasıl giriş yapabiliyor bu kadar? Genişletmek için tıkla... Oyun pay to Win adamlar beles araba getirdi diye bir de erbil Bağdat yolu gibi yol yerine agaclik yol getirdiler ondan. Artı 0 Eksi
Estetikci dedi: Bir güncelleme ile oyuncular nasıl giriş yapabiliyor bu kadar? Genişletmek için tıkla... Oyun pay to Win adamlar beles araba getirdi diye bir de erbil Bağdat yolu gibi yol yerine agaclik yol getirdiler ondan.