Roblox DevEx para nasıl çekilir?

Gamers_Sword

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Staj
Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki Roblox ülkemizde bir süredir yasaklı. Ben Roblox üzerinde kıyafet satarak Robux biriktirdim biraz ve bunu çekmek istiyorum. Oyun kapanmadan önce sorunsuz çekebiliyordum 2-3 kere çektim. Fakat şu anda Roblox ülkemizde yasaklı ve DevEx (tipalti) üzerinden paramı çekmeye çalışırsam sizce bir sorun yaşar mıyım?

Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki Roblox ülkemizde bir süredir yasaklı. Ben Roblox üzerinde kıyafet satarak Robux biriktirdim biraz ve bunu çekmek istiyorum. Oyun kapanmadan önce sorunsuz çekebiliyordum 2-3 kere çektim. Fakat şu anda Roblox ülkemizde yasaklı ve DevEx (tipalti) üzerinden paramı çekmeye çalışırsam sizce bir sorun yaşar mıyım?
Paypal kullanmak gibi düşün. Yasaklı olan platformlardan para kazanmak yasa dışı ve yasak olarak geçiyor. Başına bela alabilirsin.

dostum eğer çektiysen bana da söyleyebilir misin bende bu işlerle uğraşıyorum sorun oldumu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı