N Negangoodman Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #1 WARP veya GoodbyeDPI açtığım zaman Roblox sitesine erişebiliyorum ama setup kurulu olmasına rağmen oyunu başlat tuşuna bastığım halde hiçbir türlü açmıyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
WARP veya GoodbyeDPI açtığım zaman Roblox sitesine erişebiliyorum ama setup kurulu olmasına rağmen oyunu başlat tuşuna bastığım halde hiçbir türlü açmıyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
pumour Hectopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 1.142 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Ocak 2025 #2 Proton VPN kullan.
N Negangoodman Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #3 pumour dedi: Proton VPN kullan. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum.
pumour Hectopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 1.142 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Ocak 2025 #4 Negangoodman dedi: Hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Bir de Proton'da Hollanda serverı gelene kadar sunucu değiştirin, pingi çok etkiliyor sunucu olayı.
Negangoodman dedi: Hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Bir de Proton'da Hollanda serverı gelene kadar sunucu değiştirin, pingi çok etkiliyor sunucu olayı.