Roblox donma sorunu

Worms 3d

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sistem gereksinimlerinde böyle yazıyor:
İşlemci (CPU): 1,6 GHz. RAM: Windows vista ve üzeri için Windows XP / 1 GB için 512 MB. İşletim sistemi: Windows XP. Ekran kartı: NVIDIA GeForce FX 5500 veya ATI Radeon 9500 veya Intel gma 3100.

Ve benim sistemim:
2 GB DDR3 RAM, Intel atom X5-Z8350 1.44 GHz Quad Core.
Intel HD Graphics 400.

Peki sistem güzel kaldırır mı?

10-20 fps arası alacağını tahmin ediyorum akıcı bir şekilde oynayamazsın tabi oyununa göre değişir Jailbreak, Mad City gibi oyunlarda akıcı olmaz.

Kasmadan çalışabilir ama işlemcinin GHz'si düşük. Bir de Jailbreak, HID'e and seek gibi haritalar FPS düşmesine neden olabilir?
Kısacası şöyle söyleyeyim RAM ve işlemci daha iyi olursa FPS artışı gözle görülür şekilde artar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bilgisayarımda öyle 2 oyun hariç anca 10 FPS. Eğer indireceksen Suer Nostalgia Zne diye oyun var o oyunun içindeki oyunlar bayağı eski olduğu için az kasıyor. Bir de Retroblox var aslında oynayabilirsin.

Benim PC de ekran kartı ATI radedon 2100 sonunda da parantez içinde Microsoft falan biş iyazıyor 4 GB RAM işlemci AMD phenenomtm 9550 Quad Core Processor 2.20 GHz kaç FPS alırım?

Arkadaşlar bilmeden yanlış bilgi veriyorsunuz. Benim (tek çekirdekli) P4 3.00 GHz işlemcim, 5 GB RAM'im var ekran kartım GeForce 210. ve ben Roblox'daki birçok oyunu akıcı bir şekilde oynayabiliyorum (Jailbreak. Madcity dahil).Intel Quad Core işlemci ile (bilgisayarınızın depolama alanı çok dolu değilse) Roblox'daki bütün oyunları çok rahat açar. Benim arkadaşımın işlemci Quad Core ve Roblox'daki bütün oyunları rahat açıyor. Ama 2 GB daha RAM takıp 4 GB RAM yaparsan yükselir FPS'in.

ben bilgisayarımda gta 5 de en yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynuyorum roblox en yüksek ayarlar Pcd (Polish Car Driving)girdim 10 fpsden fazla alamıyorum
yazdığım şey diğer bilgisayarım için geçerli bu bilgisayarda 2.grafik modunda 10 fps alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…