OkuyanGamer Picopat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar ben yeni bilgisayar aldim Roblox donmadan oynatıyordu şimdi 6 ay sonra donmaya başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2023
Mustafa Mihail Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 466 Çözümler 5 7 Ağustos 2023 #2 Kasaya bakım yapma zamanı gelmiş hocam.
Said00 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 350 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #3 OkuyanGamer dedi: Arkadaşlar ben yeni bilgisayar aldim Roblox donmadan oynatıyordu şimdi 6 ay sonra donmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Sisteminizi yazsanız hocam yazmazsanız bir şey yapamayız ancak şunu söyleyeyim lag olabilir.
OkuyanGamer dedi: Arkadaşlar ben yeni bilgisayar aldim Roblox donmadan oynatıyordu şimdi 6 ay sonra donmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Sisteminizi yazsanız hocam yazmazsanız bir şey yapamayız ancak şunu söyleyeyim lag olabilir.
OkuyanGamer Picopat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #4 Said00 dedi: Sisteminizi yazsanız hocam yazmazsanız bir şey yapamayız ancak şunu söyleyeyim lag olabilir. Genişletmek için tıkla... Lag nedir?
Said00 dedi: Sisteminizi yazsanız hocam yazmazsanız bir şey yapamayız ancak şunu söyleyeyim lag olabilir. Genişletmek için tıkla... Lag nedir?
notmythier Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 468 7 Ağustos 2023 #5 OkuyanGamer dedi: Lag nedir? Genişletmek için tıkla... İnternet bağlantınızın kötü olmasından dolayı oluşan performans düşüşü.
OkuyanGamer dedi: Lag nedir? Genişletmek için tıkla... İnternet bağlantınızın kötü olmasından dolayı oluşan performans düşüşü.