Roblox Doors gibi gerçekçi grafikler nasıl yapılır?

thedekusmash

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Doors'un floor 2 chase kısmınının fanmadesini yapıyorum. Tek sıkıntım doors gibi nasıl gerçek grafikler yapacağımı bulamamam. ChatGPT'yi script için kullanıyorum. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Doors'un floor 2 chase kısmınının fanmadesini yapıyorum. Tek sıkıntım doors gibi nasıl gerçek grafikler yapacağımı bulamamam. ChatGPT'yi script için kullanıyorum. Teşekkürler.
Hocam kusura kalmayın fakat sadece meraktan soruyorum. Konuyu hortlattığım içinde özür dilerim. ChatGPT'ye ne gibi şeyler diyorsunuz mesela? Benim aklıma gelmiyor. Ne gibi scriptler yazdırıyorsunuz. Örnekler verebilir misiniz?

Spritelara, texturelara, lightlara özen göstermeniz lazım. Tek başına yapabileceğiniz bir iş değil. ChatGPT'yi bu işe sokmaya çalışırsanız elinizde sadece hiçlik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…