Roblox düzgün çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
GTX 1050Ti
Anakart
GİGABYTE
İşlemci
İntel i5 10400F
Roblox'a giriyorum girdiğimde ise oyunların fotoğraflarının, avatarımın, ve çoğu şeyin bozuk olduğunu görüyorum sonra oyunlara giriyorum oyunlarda da etrafta garip garip çok büyük şeyler var sonra oyunun GUI'ında butonların fotoğrafında garip şeyler olduğunu görüyorum ayrıca oyunu sil yükle de yapamıyorum çünkü oyun local appdata kısmından silinmiyor (örnek için Brookhaven fotoğrafları):

Son düzenleyen: Moderatör:

Revo Uninstaller ile silin bir daha indirin.

VPN kaynaklı olabilir. Önerim GoodbyeDPI açık kaynaklı sanırım Türkler tarafından geliştirildi.
Normalde onu kullanıyordum ancak konum Türkiye olunca VC için kimlik doğrulaması istiyor, Almanya gibi bazı ülkelerde sadece tel no. doğrulaması yeterli sorun şu oluyor: Artık Roblox'ta konumunuzu seçemiyorsumuz IP'niz ne ise aniden güncelleniyor.

DPI'ı Ruslar geliştirdi ancak Türkiye için daha iyi çalışan sürümünü Türkler geliştirdi.

Proton VPN kullanıyordum DPI'dan önce ancak genelde bedava sürüm yavaş oluyor, o da Hollanda'dan bağlanırsa işime yarıyor sadece diğer sunucuları çok yavaş, Hollanda sunucusu ise sürekli dolu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…