Roblox en ucuz Robux nereden alınır?

Gift code TR de şu an geçerlimi bilmiyorum ama Game Pass'ler sıkıntı olabilir tam bilgim yok ben hep e pin aldim.

Arkadaşlar konudan sapmazsak sevinirim. Teşekkür ederim bazı öneriler için. Fakat ben zaten Game Pass yoluyla bir alım yapmayı düşünmüyorum. İtemsatış vs. gibi sitelerin gift Card kod ile almayı tercih ediyorum zaten güvenilir olması için.
Ve benim bu durumda güvenilir olan en ucuz satan yer neresi idi sorum.
Game Pass mi daha tehlikeli yoksa gift Card mı değil. Veya X sitesi dolandırıcı mı vs. değil. Teşekkürler. @xquerzy @CheonsaMiraew

Klasgame değildir hocam güvenle alabilirsiniz ama e pin kodları Türkiye'de geçerli değilse korkmayin iade ediyorlar beni arayip iade gerceklestirdik.

Hocam, başlığınızı biraz daha detaylı yazsaydınız size daha iyi yardımcı olabilirdik.

İtemsatisa bak bir sürü satıcı var yüksek puanlı birinden al taxli veya taxsiz olacak şekilde bak en son aldığımda 3 yıl önce falandi fiyatlari bilmiyorum ama güvenilirdir.

İtemsatisa bak bir sürü satıcı var yüksek puanlı birinden al taxli veya taxsiz olacak şekilde bak en son aldığımda 3 yıl önce falandi fiyatlari bilmiyorum ama güvenilirdir.

Sana nasıl atacağını anlatir.

İtemsatış gibi sitelerden almak aşırı riskli.
Hepsi aynı yöntemi kullanıyor.
(Gift card almak daha mantıklı)

Zamanında hep itemsatış'tan almıştım. alacağın robux değeri + komisyonu fiyatıyla gamepass oluşturup satıyordun bir nevi. Ban vs de yemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…