BugraHan72 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 393 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Roblox'a girdiğimde "the application encountered an unrecoverable error" hatası veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Roblox'a girdiğimde "the application encountered an unrecoverable error" hatası veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm BugraHan72 16 Mayıs 2023 Kükreyen Deli Adam dedi: Sorunun çözümü Roblox'u kaldırıp Windows Store'daki Roblox'u indirmeniz. @GameCentaur @BugraHan72 Genişletmek için tıkla... Windows 7 kullanıyorum. Arkadaşlar sorunu çözdüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sizde bu video sayesinde çözebilirsiniz.
Kükreyen Deli Adam dedi: Sorunun çözümü Roblox'u kaldırıp Windows Store'daki Roblox'u indirmeniz. @GameCentaur @BugraHan72 Genişletmek için tıkla... Windows 7 kullanıyorum. Arkadaşlar sorunu çözdüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sizde bu video sayesinde çözebilirsiniz.
thedekusmash Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #11 BugraHan72 dedi: Windows 7 64 Bit. Genişletmek için tıkla... En son güncellemeler kurulu mu? Artı 0 Eksi
KS KS BugraHan72 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 393 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #12 thedekusmash dedi: En son güncellemeler kurulu mu? Genişletmek için tıkla... evet hepsini şimdi indirdim Artı 0 Eksi
thedekusmash dedi: En son güncellemeler kurulu mu? Genişletmek için tıkla... evet hepsini şimdi indirdim
thedekusmash Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #13 BugraHan72 dedi: Evet hepsini şimdi indirdim. Genişletmek için tıkla... Şimdi indirdiyseniz kurun bilgisayarı yeniden başlatın Roblox'u tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
BugraHan72 dedi: Evet hepsini şimdi indirdim. Genişletmek için tıkla... Şimdi indirdiyseniz kurun bilgisayarı yeniden başlatın Roblox'u tekrar yükleyin.
KS KS BugraHan72 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 393 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #14 thedekusmash dedi: Şimdi indirdiyseniz kurun bilgisayarı yeniden başlatın Roblox'u tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım yine olmadı. Artı 0 Eksi
thedekusmash dedi: Şimdi indirdiyseniz kurun bilgisayarı yeniden başlatın Roblox'u tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım yine olmadı.
Ruben Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #15 BugraHan72 dedi: Tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Ben zorlayarak açmıştım deli gibi tamam a basıyor dum. Artı 0 Eksi
BugraHan72 dedi: Tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Ben zorlayarak açmıştım deli gibi tamam a basıyor dum.
GameCentaur Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #16 Kükreyen Deli Adam dedi: memory ile alakalı diyor ve "tamam" a bastığında bir dump dosyası oluşturuyor. O dosyayı bulabilirseniz hatanın kaynağını bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bende bu soruu yasadım dump dosyasını buldum ama sonra ne yapacagımı bilmiyorum Artı -1 Eksi
Kükreyen Deli Adam dedi: memory ile alakalı diyor ve "tamam" a bastığında bir dump dosyası oluşturuyor. O dosyayı bulabilirseniz hatanın kaynağını bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bende bu soruu yasadım dump dosyasını buldum ama sonra ne yapacagımı bilmiyorum
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 28 10 Mayıs 2023 #17 Sorunun çözümü Roblox'u kaldırıp Windows Store'daki Roblox'u indirmeniz. @GameCentaur @BugraHan72 Artı 0 Eksi
KS KS BugraHan72 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 393 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #18 Kükreyen Deli Adam dedi: Sorunun çözümü Roblox'u kaldırıp Windows Store'daki Roblox'u indirmeniz. @GameCentaur @BugraHan72 Genişletmek için tıkla... Windows 7 kullanıyorum. Arkadaşlar sorunu çözdüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sizde bu video sayesinde çözebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Kükreyen Deli Adam dedi: Sorunun çözümü Roblox'u kaldırıp Windows Store'daki Roblox'u indirmeniz. @GameCentaur @BugraHan72 Genişletmek için tıkla... Windows 7 kullanıyorum. Arkadaşlar sorunu çözdüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sizde bu video sayesinde çözebilirsiniz.
Egeahn Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #19 Bendede böyle tamirden gelince böyle olmaya başkadı bataryası yanmıştı bataryasız kullanıyorum bu error cıkmaya başladı tamirden gelince arkadaşlar dosyanın nerde oluştunu buldum aldım dosyayı Son düzenleme: 16 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Bendede böyle tamirden gelince böyle olmaya başkadı bataryası yanmıştı bataryasız kullanıyorum bu error cıkmaya başladı tamirden gelince arkadaşlar dosyanın nerde oluştunu buldum aldım dosyayı
E erekaix Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #20 Egeahn dedi: Bendede böyle tamirden gelince böyle olmaya başkadı bataryası yanmıştı bataryasız kullanıyorum bu error cıkmaya başladı tamirden gelince arkadaşlar dosyanın nerde oluştunu buldum aldım dosyayı Genişletmek için tıkla... hocam bende w10 var ama ne yaparsam yapayım olmuyo geçmiyo bu hata napmam lazım sen çözdünmü sorunu Artı 0 Eksi
Egeahn dedi: Bendede böyle tamirden gelince böyle olmaya başkadı bataryası yanmıştı bataryasız kullanıyorum bu error cıkmaya başladı tamirden gelince arkadaşlar dosyanın nerde oluştunu buldum aldım dosyayı Genişletmek için tıkla... hocam bende w10 var ama ne yaparsam yapayım olmuyo geçmiyo bu hata napmam lazım sen çözdünmü sorunu