BugraHan72 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 393 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Roblox'a girdiğimde "the application encountered an unrecoverable error" hatası veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Roblox'a girdiğimde "the application encountered an unrecoverable error" hatası veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm BugraHan72 16 Mayıs 2023 Kükreyen Deli Adam dedi: Sorunun çözümü Roblox'u kaldırıp Windows Store'daki Roblox'u indirmeniz. @GameCentaur @BugraHan72 Genişletmek için tıkla... Windows 7 kullanıyorum. Arkadaşlar sorunu çözdüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sizde bu video sayesinde çözebilirsiniz.
Kükreyen Deli Adam dedi: Sorunun çözümü Roblox'u kaldırıp Windows Store'daki Roblox'u indirmeniz. @GameCentaur @BugraHan72 Genişletmek için tıkla... Windows 7 kullanıyorum. Arkadaşlar sorunu çözdüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sizde bu video sayesinde çözebilirsiniz.
KS KS BugraHan72 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 393 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #21 erekaix dedi: Hocam bende Windows 10 var ama ne yaparsam yapayım olmuyor geçmiyor bu hata ne yapmam lazım sen çözdün mü sorunu. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu video yu deneyin. Artı 0 Eksi
erekaix dedi: Hocam bende Windows 10 var ama ne yaparsam yapayım olmuyor geçmiyor bu hata ne yapmam lazım sen çözdün mü sorunu. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu video yu deneyin.
Egeahn Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #22 erekaix dedi: hocam bende w10 var ama ne yaparsam yapayım olmuyo geçmiyo bu hata napmam lazım sen çözdünmü sorunu Genişletmek için tıkla... erekaix dedi: hocam bende w10 var ama ne yaparsam yapayım olmuyo geçmiyo bu hata napmam lazım sen çözdünmü sorunu Genişletmek için tıkla... erekaix dedi: hocam bende w10 var ama ne yaparsam yapayım olmuyo geçmiyo bu hata napmam lazım sen çözdünmü sorunu Genişletmek için tıkla... cözdüm Artı 0 Eksi
erekaix dedi: hocam bende w10 var ama ne yaparsam yapayım olmuyo geçmiyo bu hata napmam lazım sen çözdünmü sorunu Genişletmek için tıkla... erekaix dedi: hocam bende w10 var ama ne yaparsam yapayım olmuyo geçmiyo bu hata napmam lazım sen çözdünmü sorunu Genişletmek için tıkla... erekaix dedi: hocam bende w10 var ama ne yaparsam yapayım olmuyo geçmiyo bu hata napmam lazım sen çözdünmü sorunu Genişletmek için tıkla... cözdüm
E erekaix Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #23 Egeahn dedi: cözdüm Genişletmek için tıkla... nasıl çözdün? Artı 0 Eksi
Egeahn Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #24 erekaix dedi: Nasıl çözdün? Genişletmek için tıkla... Kanka PC'ye format attim düzeldi. Artı 0 Eksi