Rid Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 412 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Roblox'a PC'den Goodbyedpi ile giriyorum, Robux alsam Papara ile sıkıntı çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
süpürgeci Picopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2025 #2 Alınmıyor hocam. Tam bilgim yok ama riske değmez. Azerbaycan serveriyle PayPal hesabı açarsan alabilirsin. Artı 0 Eksi
Alınmıyor hocam. Tam bilgim yok ama riske değmez. Azerbaycan serveriyle PayPal hesabı açarsan alabilirsin.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.213 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2025 #3 Rid dedi: Roblox'a PC'den GoodbyeDPI ile giriyorum, Robux alsam Papara ile sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Alınmıyor diye biliyorum. En güzeli itemsatışa gir 1K taxli al 200 250 liraymış bir arkadaş söyledi. O en iyisi olacaktır ben 2022'de 40 TL'ye alıyordum her şey zamlanmış Artı 0 Eksi
Rid dedi: Roblox'a PC'den GoodbyeDPI ile giriyorum, Robux alsam Papara ile sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Alınmıyor diye biliyorum. En güzeli itemsatışa gir 1K taxli al 200 250 liraymış bir arkadaş söyledi. O en iyisi olacaktır ben 2022'de 40 TL'ye alıyordum her şey zamlanmış
E erasddd Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #4 Rid dedi: Roblox'a PC'den GoodbyeDPI ile giriyorum, Robux alsam Papara ile sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Papara ile bilmiyorum ancak bazı sitelerden key olarak alıp Roblox'a girilebiliyor o keyler Robux'da geliyor. Artı 0 Eksi
Rid dedi: Roblox'a PC'den GoodbyeDPI ile giriyorum, Robux alsam Papara ile sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Papara ile bilmiyorum ancak bazı sitelerden key olarak alıp Roblox'a girilebiliyor o keyler Robux'da geliyor.
aile90 Femtopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #5 Rid dedi: Roblox'a PC'den GoodbyeDPI ile giriyorum, Robux alsam Papara ile sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İtemsatışa yönelin hocam Artı 0 Eksi
Rid dedi: Roblox'a PC'den GoodbyeDPI ile giriyorum, Robux alsam Papara ile sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İtemsatışa yönelin hocam