broisNOTkingbaldwin Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #1 Hile kullanıyordum ve oyundan kicklendim. Banlandığımı biliyorum sadece perma ban mı yedim ya da yemiş olma riskim var mı onu öğrenmek istiyorum. Hesaba giriş yapabiliyorum sadece oyunlara giremiyorum ne zaman düzelir?
Hile kullanıyordum ve oyundan kicklendim. Banlandığımı biliyorum sadece perma ban mı yedim ya da yemiş olma riskim var mı onu öğrenmek istiyorum. Hesaba giriş yapabiliyorum sadece oyunlara giremiyorum ne zaman düzelir?
Çözüm jack flomes 7 Şubat 2025 Roblox'u tamamen sil kalıntıları da var onları da sil. Sonradan da internetine reset at.
jack flomes Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #2 Roblox'u tamamen sil kalıntıları da var onları da sil. Sonradan da internetine reset at. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS broisNOTkingbaldwin Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #3 jack flomes dedi: Roblox'u tamamen sil kalıntıları da var onları da sil. Sonradan da internetine reset at. Genişletmek için tıkla... deneyip geri dönüş yapacağım Artı 0 Eksi
jack flomes dedi: Roblox'u tamamen sil kalıntıları da var onları da sil. Sonradan da internetine reset at. Genişletmek için tıkla... deneyip geri dönüş yapacağım
k.ylvc Decapat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 750 Makaleler 2 Çözümler 37 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2025 #4 Roblox ilk seferlerde temporary ban vermekte. E-posta adresini kontrol et. Artı 0 Eksi
KS KS broisNOTkingbaldwin Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #5 k.ylvc dedi: Roblox ilk seferlerde temporary ban vermekte. E-posta adresini kontrol et. Genişletmek için tıkla... bir şey yok broisNOTkingbaldwin dedi: bir şey yok Genişletmek için tıkla... (e postada) jack flomes dedi: Roblox'u tamamen sil kalıntıları da var onları da sil. Sonradan da internetine reset at. Genişletmek için tıkla... hocam oldu teşekkürlerr Son düzenleme: 7 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
k.ylvc dedi: Roblox ilk seferlerde temporary ban vermekte. E-posta adresini kontrol et. Genişletmek için tıkla... bir şey yok broisNOTkingbaldwin dedi: bir şey yok Genişletmek için tıkla... (e postada) jack flomes dedi: Roblox'u tamamen sil kalıntıları da var onları da sil. Sonradan da internetine reset at. Genişletmek için tıkla... hocam oldu teşekkürlerr
jack flomes Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #6 broisNOTkingbaldwin dedi: Bir şey yok. (E postada) Hocam oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
broisNOTkingbaldwin dedi: Bir şey yok. (E postada) Hocam oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.