gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #1 Oyunda AFK kalırken şu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim?
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 8 Aralık 2023 #2 Oyunda AFK dururken bu harsyı vermesi normal sizlik sorun yok, sunucuya tekrar giriş yapın. Artı 0 Eksi
Colonel Hans Landa Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri | i5-12450H | RTX4050 | 32GB | 1TB | Cinsiyet Erkek Meslek IT Stajyeri 8 Aralık 2023 #3 gorko dedi: Eki Görüntüle 2045429 Oyunda AFK kalırken şu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... internet'ten başka bir sorun olması imkansız hocam.Ben saatlerce afk bıraktığım oluyodu ama kick yemiyodum. Artı 0 Eksi
gorko dedi: Eki Görüntüle 2045429 Oyunda AFK kalırken şu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... internet'ten başka bir sorun olması imkansız hocam.Ben saatlerce afk bıraktığım oluyodu ama kick yemiyodum.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #4 İnternetin kesiyor olabilir. Roblox'u yönetici olarak başlatmamış olabilirsin. Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmamış olabilirsin. %Temp% klasöründen Roblox dosyasını silmemiş olabilirsin. Artı 0 Eksi
İnternetin kesiyor olabilir. Roblox'u yönetici olarak başlatmamış olabilirsin. Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmamış olabilirsin. %Temp% klasöründen Roblox dosyasını silmemiş olabilirsin.
KS KS gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #5 İlkay Baki Bayram dedi: Oyunda AFK dururken bu harsyı vermesi normal sizlik sorun yok, sunucuya tekrar giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Her zaman olmuyor arada oluyor bu hata. Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram dedi: Oyunda AFK dururken bu harsyı vermesi normal sizlik sorun yok, sunucuya tekrar giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Her zaman olmuyor arada oluyor bu hata.
Caspianlake Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 2.449 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Bakü Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F - Asus Dual Mini RTX 3060 Ti - 2x8GB Kingston Fury Beast 3200mhz - Samsung 980 1TB - Corsair HX750 80+ Platinum - MSI H610M-B - Corsair 4000D - ID SE 214 XT - Dell S2721DGFA. Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #6 gorko dedi: Her zaman olmuyor arada oluyor bu hata. Genişletmek için tıkla... 20 dakika timeout var. Artı 0 Eksi
KS KS gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #7 Caspianlake dedi: 20 dakika timeout var. Genişletmek için tıkla... Onu demiyorum dostum onunla alakası yok. iUgur dedi: İnternetin kesiyor olabilir. Roblox'u yönetici olarak başlatmamış olabilirsin. Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmamış olabilirsin. %Temp% klasöründen Roblox dosyasını silmemiş olabilirsin. Genişletmek için tıkla... %Temp%deki Roblox dosyasını silersem bir problem olmaz degilmi. Artı 0 Eksi
Caspianlake dedi: 20 dakika timeout var. Genişletmek için tıkla... Onu demiyorum dostum onunla alakası yok. iUgur dedi: İnternetin kesiyor olabilir. Roblox'u yönetici olarak başlatmamış olabilirsin. Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmamış olabilirsin. %Temp% klasöründen Roblox dosyasını silmemiş olabilirsin. Genişletmek için tıkla... %Temp%deki Roblox dosyasını silersem bir problem olmaz degilmi.
Caspianlake Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 2.449 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Bakü Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F - Asus Dual Mini RTX 3060 Ti - 2x8GB Kingston Fury Beast 3200mhz - Samsung 980 1TB - Corsair HX750 80+ Platinum - MSI H610M-B - Corsair 4000D - ID SE 214 XT - Dell S2721DGFA. Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #8 gorko dedi: Onu demiyorum dostum onunla alakası yok. Genişletmek için tıkla... O zaman yuksek ping/packet loss ve ani kesilmelerden olabilir. Artı 0 Eksi
gorko dedi: Onu demiyorum dostum onunla alakası yok. Genişletmek için tıkla... O zaman yuksek ping/packet loss ve ani kesilmelerden olabilir.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #9 Caspianlake dedi: 20 dakika timeout var. Genişletmek için tıkla... 20 dakika timeout verseydi error code 278 alırdı. gorko dedi: %Temp%deki Roblox dosyasını silersem bir problem olmaz degilmi Genişletmek için tıkla... Problem olmaz silebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Caspianlake dedi: 20 dakika timeout var. Genişletmek için tıkla... 20 dakika timeout verseydi error code 278 alırdı. gorko dedi: %Temp%deki Roblox dosyasını silersem bir problem olmaz degilmi Genişletmek için tıkla... Problem olmaz silebilirsiniz.
KS KS gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #10 1 Colonel Hans Landa dedi: İnternet'ten başka bir sorun olması imkansız hocam.ben saatlerce AFK bıraktığım oluyordu ama kick yemiyordum. Genişletmek için tıkla... 18 saat AFK kalıyorum hocam boyle hata aldıgında 4 saat falan değişiyor. Artı 0 Eksi
1 Colonel Hans Landa dedi: İnternet'ten başka bir sorun olması imkansız hocam.ben saatlerce AFK bıraktığım oluyordu ama kick yemiyordum. Genişletmek için tıkla... 18 saat AFK kalıyorum hocam boyle hata aldıgında 4 saat falan değişiyor.