Roblox "error code 600" hatası

f1r4t10

Zeptopat
Daha fazla  
Burada yardım edebilecek kimse yok mu? Bütün sitelere baktım exploit yüzünden ban yediniz diyor. Ama benim exploit veya hile kullanmadığımı bilmiyorlar beni hile kullanıyorum zannediyorlar, bu banı ben hiç ama hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Bluelockrivals adlı oyundan banlanmışım ve size 1 sorum daha var. Şu 600 kodu banı sınırlı mı sınırsız mı? Sınırsız derken kalıcı olarak mı ban yedim? Roblox adım GFGH373 o oyuna çok para harcamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelik ile oyun içerisinde ekstra bir apk dosyası yada hile var mı ? yada tehlikeli dosyalar olabilir kontrol etmenizi öneririm işe yaramaz ise roblox e posta adresine mail yazmanız lazımdır.

Merhaba dostum, Hata Kodu 600 yani aşağıya bıraktığım uyarıyı alıyorsan hileden kaynaklı HWID banı yemişsindir. Bunun çözümü aslında basit. Diğer oyunlardaki gibi bütün bilgisayarın hwidini değiştirmek yerine basit executerlerden birini kullanarak launcherin hwidini değiştirirsin, scriptide kullanırsın her ban yediğindede hwid yenile atarsin rahatına bakarsın. Benim kullandığım ücretli ama ban için değil script için kullanıyorum, AWP.gg diye aratırsanız karşınıza çıkacaktır, kendisi aktif en iyisi. Kolay gelsin.

Yardım eder misin bir oyundan HWID ban yedim hiçbir şekilde giremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…