B bsben Kilopat Katılım 23 Mart 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Krnl. Fluxus. Possible. Arceus X Bunlar arasında güvenli olan birisi var mı acaba?
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 29 Nisan 2023 #2 bsben dedi: Krnl. Fluxus. Possible. Arceus X Bunlar arasında güvenli olan birisi var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Exploit gibi yazılımlar kullanmanızı önermiyorum.
bsben dedi: Krnl. Fluxus. Possible. Arceus X Bunlar arasında güvenli olan birisi var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Exploit gibi yazılımlar kullanmanızı önermiyorum.
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.010 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram Sapphire 9060XT Pure 16GB MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD AOC 24B2XH Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 29 Nisan 2023 #3 Aralarında krnl en iyisi ama key sistemi var 24 saatte 1 reklamlara tıklayarak key alman gerekli.
B bsben Kilopat Katılım 23 Mart 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #4 Hockenheim dedi: Exploit gibi yazılımlar kullanmanızı önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Kimseye karşı değil kendim kullanacağım lumber tycoon2 biliyor musunuz? Serquis dedi: Aralarında krnl en iyisi ama key sistemi var 24 saatte 1 reklamlara tıklayarak key alman gerekli. Genişletmek için tıkla... Trojan olduğunu söyleyen yazılar okudum.
Hockenheim dedi: Exploit gibi yazılımlar kullanmanızı önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Kimseye karşı değil kendim kullanacağım lumber tycoon2 biliyor musunuz? Serquis dedi: Aralarında krnl en iyisi ama key sistemi var 24 saatte 1 reklamlara tıklayarak key alman gerekli. Genişletmek için tıkla... Trojan olduğunu söyleyen yazılar okudum.
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.010 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram Sapphire 9060XT Pure 16GB MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD AOC 24B2XH Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 29 Nisan 2023 #5 Kullandığında hesabın çalınmaz ama ban yeme riski var. Ayrıca kuracaksen defender kapalı kullanman gerek windows virüs olarak algılıyor hepsini.
Kullandığında hesabın çalınmaz ama ban yeme riski var. Ayrıca kuracaksen defender kapalı kullanman gerek windows virüs olarak algılıyor hepsini.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 29 Nisan 2023 #6 Bu tarz yazılımlarda her zaman bir şey olabilir indirilip virus total ve kaspersky dan taratılmaları gerek.
Bu tarz yazılımlarda her zaman bir şey olabilir indirilip virus total ve kaspersky dan taratılmaları gerek.
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.010 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram Sapphire 9060XT Pure 16GB MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD AOC 24B2XH Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 29 Nisan 2023 #7 bsben dedi: Trojan olduğunu söyleyen yazılar okudum. Genişletmek için tıkla... Trojan var mı bilmiyorum ben bir problem yaşamadım. Ama hangi exploiti kullanırsan kullan defender virüs olarak algılar.
bsben dedi: Trojan olduğunu söyleyen yazılar okudum. Genişletmek için tıkla... Trojan var mı bilmiyorum ben bir problem yaşamadım. Ama hangi exploiti kullanırsan kullan defender virüs olarak algılar.
B bsben Kilopat Katılım 23 Mart 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #8 Serquis dedi: Kullandığında hesabın çalınmaz ama ban yeme riski var. Ayrıca kuracaksen Defender kapalı kullanman gerek Windows virüs olarak algılıyor hepsini. Genişletmek için tıkla... Ban konusunda sıkıntı yok yeni hesap zaten ama krnl için trojan diyenler vardı o yüzden pek güvenemedim. Hockenheim dedi: Bu tarz yazılımlarda her zaman bir şey olabilir indirilip VirusTotal ve Kaspersky'dan taratılmaları gerek. Genişletmek için tıkla... Kendim McAfee kullanıyorum.
Serquis dedi: Kullandığında hesabın çalınmaz ama ban yeme riski var. Ayrıca kuracaksen Defender kapalı kullanman gerek Windows virüs olarak algılıyor hepsini. Genişletmek için tıkla... Ban konusunda sıkıntı yok yeni hesap zaten ama krnl için trojan diyenler vardı o yüzden pek güvenemedim. Hockenheim dedi: Bu tarz yazılımlarda her zaman bir şey olabilir indirilip VirusTotal ve Kaspersky'dan taratılmaları gerek. Genişletmek için tıkla... Kendim McAfee kullanıyorum.
Harbi Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine,Cnc 29 Nisan 2023 #9 Hiçbiri güvenli değil bizzat test ettim.
B bsben Kilopat Katılım 23 Mart 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #10 Serquis dedi: Trojan var mı bilmiyorum ben bir problem yaşamadım. Ama hangi exploiti kullanırsan kullan Defender virüs olarak algılar. Genişletmek için tıkla... Bark diye LT2 için yazılmuş bir exploit var sadece LT2 için çalışıyor onun dışında executor ama istediğim bir scripti açtığı zaman çöküyor.
Serquis dedi: Trojan var mı bilmiyorum ben bir problem yaşamadım. Ama hangi exploiti kullanırsan kullan Defender virüs olarak algılar. Genişletmek için tıkla... Bark diye LT2 için yazılmuş bir exploit var sadece LT2 için çalışıyor onun dışında executor ama istediğim bir scripti açtığı zaman çöküyor.