Roblox Exploit Kullanmak zararlı mıdır?

Salvo Sarsılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Roblox'ta Exploit kullanmanın PC'ye zararları nedir? Ben bir kere denemiştim PC bayağı kastı, exploit kullanarak ileriki zamanlarda PC yavaşlar veya kasabilir mi yoksa anlık bir kasma mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Exploit yapacaksan eğer grafikleri en düşüğe al. Öyle kullan zararı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimlik olarak exploit ise zarar veriri mi diye soryorsunuz Gülünç bir durum. Hesaplarınız elinizden giderse bankalardan paralar çeklince anlarsınız zararlı mı zararsız mı

Kimlik olarak exploit ise zarar veriri mi diye soryorsunuz Gülünç bir durum. Hesaplarınız elinizden giderse bankalardan paralar çeklince anlarsınız zararlı mı zararsız mı
Peki bunu pcde başka bir oturumda,hiçbir kart,banka şifresinin olmadığı bir oturumda kullanırsak zarar olur mu? yanlış anlamayın insanlara karşı kullanmadım kullanmak içinde sormuyorum vip serverde kendi aramızda kullanmak için soruyorum şimdiden teşekkürler..

Tabii canım, kendi aranızda

Peki bunu PC'de başka bir oturumda, hiçbir kart, banka şifresinin olmadığı bir oturumda kullanırsak zarar olur mu?
Kayıtlı dosyalarda bilgiler varsa, evet yine sorun olabilir. Yok ise, ihtimali düşük ancak olmaz diyecek kadar da geniş davranamam.

Ban yiyebilirsin. Hile kullananlar genellikle happymod kullanan kişiler. Onların menüsünde: "Wall Hack, Air jump, God mode" gibi hileler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…