Yıllar önce bunu yapamadım Trade sadece limited için kullanılabiliyordu. Şuan nasıl bilmiyorum ama atacağınız hesaptan 450 robux luk gamepass açarsanız ve kendi hesabinizdan satin alirsaniz olur ama bir kısmını roblox alacak ama çoğu ona kalır.Roblox'ta 450 Robux var ben oyunu çok az oynamadığım için kardeşime kıyafet falan atayım diyorum yapabilir miyim bunu?
Roblox'ta 450 Robux var ben oyunu çok az oynamadığım için kardeşime kıyafet falan atayım diyorum yapabilir miyim bunu?
Trading ile evet.
Yıllar önce bunu yapamadım Trade sadece limited için kullanılabiliyordu. Şuan nasıl bilmiyorum ama atacağınız hesaptan 450 robux luk gamepass açarsanız ve kendi hesabinizdan satin alirsaniz olur ama bir kısmını roblox alacak ama çoğu ona kalır.
Öyle olmuyordu sanki.Trading ile evet.
Evet o da aynı yöntem. Gamepass oluşturup oyundan o alinmiyor mu? Ama yinede bence kendiniz acin ve profilinden alın.Bir oyun görmüştüm pixel art yapıp satıyordun o oyunda resim yapsa koysa ben alsam işe yarar mı?
Evet bende bundan bahsediyorum.Roblox'da bir hesaptan başka bir hesaba limited dışında eşya atamazsınız. İsterseniz kardeşinizin hesabına 10 Robux'luk bir Game Pass ekleyip, pls donate oyunundan 10 Robux'u ona atın. 1-2 hafta içerisinde Robux'u gelir ve kıyafeti alır.
%30 civarı az Robux alırsınız. Alacağınız Robux 7 civarı olur.
Display ismini değiştirip sizin hesabı kullanabilir.Kötü oldu ya boşa duracak şimdi bu ama eksik olması çok saçma bir şey bence üzüldü de bayağı. Neyse yapacak bir şey yok.
Peki ben herhangi bir oyunda Robux'la alınan bir şey hediye edebilir miyim?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.