devsosisli Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Roblox indirmeye çalıştığım zaman uyarı veriyor ve indirilmiyor. YouTube'da araştırdım flag settings error diyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Roblox indirmeye çalıştığım zaman uyarı veriyor ve indirilmiyor. YouTube'da araştırdım flag settings error diyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 387 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 devsosisli dedi: Roblox indirmeye çalıştığım zaman uyarı veriyor ve indirilmiyor. YouTube'da araştırdım flag settings error diyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Nereden indirmeye çalışıyorsunuz?
devsosisli dedi: Roblox indirmeye çalıştığım zaman uyarı veriyor ve indirilmiyor. YouTube'da araştırdım flag settings error diyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Nereden indirmeye çalışıyorsunuz?
devsosisli Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 Gqkmen42 dedi: Nereden indirmeye çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... google dan yani kendi sitesinden
Gqkmen42 dedi: Nereden indirmeye çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... google dan yani kendi sitesinden
Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 387 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 devsosisli dedi: Google'dan yani kendi sitesinden Genişletmek için tıkla... Oradan indirilmiyor maalesef Microsoft Store'den indirmek zorundasınız bende aynı sorunu yaşadım
devsosisli dedi: Google'dan yani kendi sitesinden Genişletmek için tıkla... Oradan indirilmiyor maalesef Microsoft Store'den indirmek zorundasınız bende aynı sorunu yaşadım
devsosisli Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 Gqkmen42 dedi: Oradan indirilmiyor maalesef Microsoft Store'den indirmek zorundasınız bende aynı sorunu yaşadım Genişletmek için tıkla... ordanda denedim bu sefer connection error diyo
Gqkmen42 dedi: Oradan indirilmiyor maalesef Microsoft Store'den indirmek zorundasınız bende aynı sorunu yaşadım Genişletmek için tıkla... ordanda denedim bu sefer connection error diyo
Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 387 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #6 devsosisli dedi: Oradanda denedim bu sefer connection error diyor Genişletmek için tıkla... Nasıl girmeye çalışıyorsunuz? Vpnlemi
devsosisli dedi: Oradanda denedim bu sefer connection error diyor Genişletmek için tıkla... Nasıl girmeye çalışıyorsunuz? Vpnlemi
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 4 Ocak 2025 #7 Gqkmen42 dedi: Oradan indirilmiyor maalesef Microsoft Store'den indirmek zorundasınız bende aynı sorunu yaşadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani VPN ile indiriliyor gayet.
Gqkmen42 dedi: Oradan indirilmiyor maalesef Microsoft Store'den indirmek zorundasınız bende aynı sorunu yaşadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani VPN ile indiriliyor gayet.
devsosisli Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #8 Gqkmen42 dedi: Nasıl girmeye çalışıyorsunuz? Vpnlemi Genişletmek için tıkla... evet WARP vpn ile
Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 387 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #9 chocletemofyyxx dedi: Nasıl yani VPN ile indiriliyor gayet. Genişletmek için tıkla... İndiriliyor fakat açılmıyor devsosisli dedi: Evet WARP VPN ile Genişletmek için tıkla... Planet VPN ile deneyin Microsoft Store'de var
chocletemofyyxx dedi: Nasıl yani VPN ile indiriliyor gayet. Genişletmek için tıkla... İndiriliyor fakat açılmıyor devsosisli dedi: Evet WARP VPN ile Genişletmek için tıkla... Planet VPN ile deneyin Microsoft Store'de var
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 4 Ocak 2025 #10 Proton ile yükleyip yeniden deneyin.