SakuIta Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 187 Çözümler 2 22 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarı format attıktan sonra Roblox kasmaya başladı. Windows'u güncelledim fakat aynı şekilde hala kasıyor. Çözüm nedir?
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarı format attıktan sonra Roblox kasmaya başladı. Windows'u güncelledim fakat aynı şekilde hala kasıyor. Çözüm nedir?
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 22 Kasım 2021 #2 Sürücülerinizi tekrardan kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
KS KS SakuIta Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 187 Çözümler 2 23 Kasım 2021 #3 Rodok Nişancısı dedi: Sürücülerinizi tekrardan kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor? Sanırım öyle bir şey yapmadım. Artı 0 Eksi
Rodok Nişancısı dedi: Sürücülerinizi tekrardan kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor? Sanırım öyle bir şey yapmadım.
U Utku70 Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #4 SakuIta dedi: O nasıl oluyor? Sanırım öyle bir şey yapmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam cözebildinizmi bende aynı sorunu yasıyorum eğer yapabildiyseniz yardımcı olabiliri misiniz? Artı 0 Eksi
SakuIta dedi: O nasıl oluyor? Sanırım öyle bir şey yapmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam cözebildinizmi bende aynı sorunu yasıyorum eğer yapabildiyseniz yardımcı olabiliri misiniz?