Roblox FPS limiti kaldırma

İşletim sistemi
Windows 10

384311

Hectopat
Makaleler
6
Roblox'ta FPS'im 60'ı geçmiyor. Bu limiti nasıl kaldırırım? Ve ben limited ticareti yaparak para kazanıyorum. Eğer limiti kadırırsam hile gibi sayıp hesabımı engellerler mi?

Genelde kilit olmayınca oyunlarda görüntüde yırtılma gibi sorunlar çıkıyor bu çıkmaması için v-Sync (FPS limiti) koyuyorlar monitörün kaç HZ ise o kadar FPS alabiliyorsun.
Birde fazla fps bilgisayarı yorar.

Onu biliyorum vysnc faydalı bir şey zaten ama oyunun kendi ayarlarında kapatma ayarı olmaması dikkatimi çekti sadece.

Bazı oyunlarda oluyor bu ne yazık ki tüm oyunlarda yok ama zaten istediğin oyun kalitesini v-Sync açıkken daha rahat alırsın.

Sanırım.
Hocam bilgisayarınız güçlü ise önermem sonra 1000 FPS alırsınız banlarlar.
Gtx 1660S ve i5 9400F
Genelde kilit olmayınca oyunlarda görüntüde yırtılma gibi sorunlar çıkıyor bu çıkmaması için v-Sync (FPS limiti) koyuyorlar monitörün kaç HZ ise o kadar FPS alabiliyorsun.
Monitörüm 60HZ
Birde fazla fps bilgisayarı yorar.
Yorsun o önemli değil.
Bazı oyunlarda oluyor bu ne yazık ki tüm oyunlarda yok ama zaten istediğin oyun kalitesini v-Sync açıkken daha rahat alırsın.
O zaman kapatmamam mantıklı.

Aslında ben bir oyunda server boşaltma amacıyla bir araç tasarladım ve bu araç bir anda FPS'yi 4'e düşürüyor. Amacım bu.

Şöyleki bu limiti kaldırırsan 4 FPS'i 100 yapmaz, diyelim ki 70 FPS alabiliyorsun ama monitör yüzünden 50 alıyorsun. Bunu 70 yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…