Roblox FPS Unlocker Ban Sebebi mi?

FurkanxdTR

Hectopat
Bazı kaynaklarda yasak yazıyor, bazılarında da bunun için bir çalışma yapılmadığı söyleniyor. Hangisi doğru?

Son düzenleyen: Moderatör:
Roblox'da şu şekilde ban yiyebilirsin.
1- T-shirt yaratırken ırkçı veya 18+ şeyler koyarak veya swastika gibi şeyler koyarak 1 hafta ban yersin.
2- Veya oyun sizi bot sanarsa banlayabilir.
3- Exp açarsanız %50 oranla ban yersiniz.

Roblox'da şu şekilde ban yiyebilirsin.
1- T-shirt yaratırken ırkçı veya 18+ şeyler koyarak veya swastika gibi şeyler koyarak 1 hafta ban yersin.
2- Veya oyun sizi bot sanarsa banlayabilir.
3- Exp açarsanız %50 oranla ban yersiniz.

Hocam nah çeken dede koydum ban yemedim.

Roblox'ta her türlü hile kullanıyordum ve Roblox'ta ban diye bir şey yok. 10K robuxlu hesapta açıyorum 3 yıldır oyun dahi banlanmadım ama artık bıraktım hileyi. Linçlemeyin lütfen.

Hocam, işte buna risk derim.
Konuya gelirsek. Ban sebebi değil diye biliyorum.Sadece fps kilidini açan program napabilir ki?

@Mercheng o hesabınızı neden engellemediler hala anlamadım. Bu arada +18 içerikli oyun yaparsanız da ban yersiniz. Ekleme yapayım dedim.

Ne yani, tişörtüme senpai koyamayacaksam ne anlamı kaldı?
Hocam vallahi oyunda ban diye bir şey yok diye biliyorum ben yanlış biliyorda olabilirim ama oyunda ban yok. Sadece içindeki bazı oyunlarda ban var.

Evet, göz atmıştım. Lumber tycoonu hilesiz oynamak mümkün değil artık. :( (ramazanda sahura kadar tek onu oynardım, tek ve en sevdiğim tycoon idi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı