CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.824 Çözümler 10 18 Aralık 2022 #1 FPS sınırlandırılmasını kaldırmak için insanlar GitHub sitesinden Roblox FPS unlocker kullanıyor. Bu program guvenli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2022
FPS sınırlandırılmasını kaldırmak için insanlar GitHub sitesinden Roblox FPS unlocker kullanıyor. Bu program guvenli midir?
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #2 Burada sormak yerine taratırsan daha iyi olur ve ben biraz kullanmıştım sıkıntı görmedim zamanında ama bazı oyunların içine ediyor haberin olsun.
Burada sormak yerine taratırsan daha iyi olur ve ben biraz kullanmıştım sıkıntı görmedim zamanında ama bazı oyunların içine ediyor haberin olsun.
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.824 Çözümler 10 18 Aralık 2022 #3 AsdAsLAYEr dedi: Burada sormak yerine taratırsan daha iyi olur ve ben biraz kullanmıştım sıkıntı görmedim zamanında ama bazı oyunların içine ediyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Antivirüs lerin vs. algılamadigi bir sürü zararlı yazılımda var direk buradan kullananlara sormak istedim o yüzden.
AsdAsLAYEr dedi: Burada sormak yerine taratırsan daha iyi olur ve ben biraz kullanmıştım sıkıntı görmedim zamanında ama bazı oyunların içine ediyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Antivirüs lerin vs. algılamadigi bir sürü zararlı yazılımda var direk buradan kullananlara sormak istedim o yüzden.
5 522223 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 1.312 Çözümler 22 18 Aralık 2022 #4 CordiB dedi: Antivirüs lerin vs. algılamadigi bir sürü zararlı yazılımda var direk buradan kullananlara sormak istedim o yüzden. Genişletmek için tıkla... VirusTotal size bunun cevabını daha iyi verecektir hocam. Orada diğer kullanan insanların da görüşlerini dikkate alıp bir sonuca varabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2022
CordiB dedi: Antivirüs lerin vs. algılamadigi bir sürü zararlı yazılımda var direk buradan kullananlara sormak istedim o yüzden. Genişletmek için tıkla... VirusTotal size bunun cevabını daha iyi verecektir hocam. Orada diğer kullanan insanların da görüşlerini dikkate alıp bir sonuca varabilirsiniz.
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.824 Çözümler 10 18 Aralık 2022 #5 522223 dedi: VirusTotal size bunun cevabını daha iyi verecektir hocam. Orada diğer kullanan insanların da görüşlerini dikkate alıp bir sonuca varabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'da diğer kullanan insanların görüşlerini yazdığını bilmiyordum teşekkürler.
522223 dedi: VirusTotal size bunun cevabını daha iyi verecektir hocam. Orada diğer kullanan insanların da görüşlerini dikkate alıp bir sonuca varabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'da diğer kullanan insanların görüşlerini yazdığını bilmiyordum teşekkürler.