sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #21 koniquest dedi: Hocam ben fps sınırlamak için ne yapacağım? Söylemiyorsunuz ki. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğunda Roblox ikonu var ona basın ardından FPS Cap'den ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Diye dedim ben. koniquest dedi: FPS Cap nerede? Eki Görüntüle 1625561 Genişletmek için tıkla... Yönetici değil. Hani altta Windows tuşu falan olan çubuk varya altta o işte.
koniquest dedi: Hocam ben fps sınırlamak için ne yapacağım? Söylemiyorsunuz ki. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğunda Roblox ikonu var ona basın ardından FPS Cap'den ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Diye dedim ben. koniquest dedi: FPS Cap nerede? Eki Görüntüle 1625561 Genişletmek için tıkla... Yönetici değil. Hani altta Windows tuşu falan olan çubuk varya altta o işte.
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #22 sutnax dedi: Diye dedim ben. Genişletmek için tıkla... Yok roblox ikonu falan. Sadece arkada oynadıgım icin orjinal roblox var.
sutnax dedi: Diye dedim ben. Genişletmek için tıkla... Yok roblox ikonu falan. Sadece arkada oynadıgım icin orjinal roblox var.
sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #23 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan anlayabilirsiniz. koniquest dedi: Yok roblox ikonu falan. Sadece arkada oynadıgım icin orjinal roblox var. Eki Görüntüle 1625563 Genişletmek için tıkla... Robloxdayken Shift + F5 e basın. Eğer 60 FPS değilde 100 FPS falansa olmuştur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan anlayabilirsiniz. koniquest dedi: Yok roblox ikonu falan. Sadece arkada oynadıgım icin orjinal roblox var. Eki Görüntüle 1625563 Genişletmek için tıkla... Robloxdayken Shift + F5 e basın. Eğer 60 FPS değilde 100 FPS falansa olmuştur.
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #24 sutnax dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan anlayabilirsiniz. Robloxdayken Shift + F5 e basın. Eğer 60 FPS değilde 100 FPS falansa olmuştur. Genişletmek için tıkla... Evet ama sınırı 30 yapsam bile 150.
sutnax dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan anlayabilirsiniz. Robloxdayken Shift + F5 e basın. Eğer 60 FPS değilde 100 FPS falansa olmuştur. Genişletmek için tıkla... Evet ama sınırı 30 yapsam bile 150.
sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #25 koniquest dedi: Evet ama sınırı 30 yapsam bile 150. Genişletmek için tıkla... Unlockeri kapatıp Robloxu kapatıp bir daha girebilir misiniz? Robloxa girin anlamında* Sorununuz çözüldü mü? Son düzenleme: 7 Ocak 2023
koniquest dedi: Evet ama sınırı 30 yapsam bile 150. Genişletmek için tıkla... Unlockeri kapatıp Robloxu kapatıp bir daha girebilir misiniz? Robloxa girin anlamında* Sorununuz çözüldü mü?
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #26 sutnax dedi: Unlockeri kapatıp Robloxu kapatıp bir daha girebilir misiniz? Robloxa girin anlamında* Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Teşekkürler.
sutnax dedi: Unlockeri kapatıp Robloxu kapatıp bir daha girebilir misiniz? Robloxa girin anlamında* Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Teşekkürler.