SEN_BEN_O Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar benim eski bir laptopum vardı o zamanlar kasma falan yoktu şimdi kardeşime verdim fakat Roblox oynayamıyor kasıyor yani. FPS arttırmanın bir yolu veya programı var mı?
Arkadaşlar benim eski bir laptopum vardı o zamanlar kasma falan yoktu şimdi kardeşime verdim fakat Roblox oynayamıyor kasıyor yani. FPS arttırmanın bir yolu veya programı var mı?
topaloglu0604 Zeptopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #2 Sistemin ne.
SEN_BEN_O Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #3 topaloglu0604 dedi: Sistemin ne. Genişletmek için tıkla... Bakmam lazım dur bilgisayarı açim.Fps arttırcak bir program veya yol varmı?
topaloglu0604 dedi: Sistemin ne. Genişletmek için tıkla... Bakmam lazım dur bilgisayarı açim.Fps arttırcak bir program veya yol varmı?
topaloglu0604 Zeptopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #4 Bilmiyorum bende oynuyordum bende de kasıyordu ama uzman birisi yardım etti şu an normal.
SEN_BEN_O Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #5 topaloglu0604 dedi: Sistemin ne. Genişletmek için tıkla... Sistem baya kötüymüş amd e350 varmış. Ama şöyle birşey de var arkadaşımın sistemide neredeyse aynı fakat o bu kadar kötü fps almıyor o 70-80 alıyor.
topaloglu0604 dedi: Sistemin ne. Genişletmek için tıkla... Sistem baya kötüymüş amd e350 varmış. Ama şöyle birşey de var arkadaşımın sistemide neredeyse aynı fakat o bu kadar kötü fps almıyor o 70-80 alıyor.
topaloglu0604 Zeptopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #6 O zaman normal abi ama sen gene de araştır benim pek bilgim yok yardımcı olamadığım için özür dilerim.
O zaman normal abi ama sen gene de araştır benim pek bilgim yok yardımcı olamadığım için özür dilerim.
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 9 Haziran 2022 #7 @SEN_BEN_O ayarları düşür.
Swezy Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 239 9 Haziran 2022 #8 SEN_BEN_O dedi: Bakmam lazım dur bilgisayarı açim.Fps arttırcak bir program veya yol varmı? Genişletmek için tıkla... Robloxfps unlocker yaz github linki çıkar. Releases · axstin/rbxfpsunlocker FPS Unlocker for Roblox. Contribute to axstin/rbxfpsunlocker development by creating an account on GitHub. github.com
SEN_BEN_O dedi: Bakmam lazım dur bilgisayarı açim.Fps arttırcak bir program veya yol varmı? Genişletmek için tıkla... Robloxfps unlocker yaz github linki çıkar. Releases · axstin/rbxfpsunlocker FPS Unlocker for Roblox. Contribute to axstin/rbxfpsunlocker development by creating an account on GitHub. github.com
CRYWOLF25 Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #9 Windows ayarlarından çözünürlüğü düşür görüntü kötü olabilir ama FPS de artış olacaktır.
Swezy Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 239 9 Haziran 2022 #10 Swezy dedi: Robloxfps unlocker yaz github linki çıkar. Releases · axstin/rbxfpsunlocker FPS Unlocker for Roblox. Contribute to axstin/rbxfpsunlocker development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Bunu yap ayar düşürmene falan gerek yok.
Swezy dedi: Robloxfps unlocker yaz github linki çıkar. Releases · axstin/rbxfpsunlocker FPS Unlocker for Roblox. Contribute to axstin/rbxfpsunlocker development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Bunu yap ayar düşürmene falan gerek yok.