D Doruk9999 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #1 Roblox adlı oyunu açarken arkadaşımda 3 saniyede açılıyor. Ama bende 20 saniye gibi bir şey. Nasıl çözebilirim?
Roblox adlı oyunu açarken arkadaşımda 3 saniyede açılıyor. Ama bende 20 saniye gibi bir şey. Nasıl çözebilirim?
purpleguy Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 793 Çözümler 4 8 Eylül 2022 #2 Doruk9999 dedi: Roblox adlı oyunu açarken arkadaşımda 3 saniyede açılıyor. Ama bende 20 saniye gibi bir şey. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... İnternetiniz ve sistem özelliklerinizle alakalı.
Doruk9999 dedi: Roblox adlı oyunu açarken arkadaşımda 3 saniyede açılıyor. Ama bende 20 saniye gibi bir şey. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... İnternetiniz ve sistem özelliklerinizle alakalı.
rimurunava Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #3 Roblox optimizasyonu iğrenç bir oyun. Bu arada sadece bende mi var bilmiyorum ama robloxa girerken bilgisayarım işlemcisini kısıtlıyor. Kontrol edin derim.
Roblox optimizasyonu iğrenç bir oyun. Bu arada sadece bende mi var bilmiyorum ama robloxa girerken bilgisayarım işlemcisini kısıtlıyor. Kontrol edin derim.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.237 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #4 Doruk9999 dedi: Roblox adlı oyunu açarken arkadaşımda 3 saniyede açılıyor. Ama bende 20 saniye gibi bir şey. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... SSD mi HDD mi kullanıyorsunuz.
Doruk9999 dedi: Roblox adlı oyunu açarken arkadaşımda 3 saniyede açılıyor. Ama bende 20 saniye gibi bir şey. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... SSD mi HDD mi kullanıyorsunuz.
D Doruk9999 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #5 purpleguy dedi: İnternetiniz ve sistem özelliklerinizle alakalı. Genişletmek için tıkla... İnternetim ve sistem özelliklerim iyi. Yani çok iyi diyemeyiz ama iyi. İnternette 80-100 mbps arasında. Ulubatlı Souness dedi: SSD mi HDD mi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... SSD kullanıyorum. Satın almıştım bir tane. Çok iyi etkiledi bilgisayarımı.
purpleguy dedi: İnternetiniz ve sistem özelliklerinizle alakalı. Genişletmek için tıkla... İnternetim ve sistem özelliklerim iyi. Yani çok iyi diyemeyiz ama iyi. İnternette 80-100 mbps arasında. Ulubatlı Souness dedi: SSD mi HDD mi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... SSD kullanıyorum. Satın almıştım bir tane. Çok iyi etkiledi bilgisayarımı.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.237 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #6 Doruk9999 dedi: İnternetim ve sistem özelliklerim iyi. Yani çok iyi diyemeyiz ama iyi. İnternette 80-100 Mbps arasında. SSD kullanıyorum. Satın almıştım bir tane. Çok iyi etkiledi bilgisayarımı. Genişletmek için tıkla... M.2 mi SATA mı?
Doruk9999 dedi: İnternetim ve sistem özelliklerim iyi. Yani çok iyi diyemeyiz ama iyi. İnternette 80-100 Mbps arasında. SSD kullanıyorum. Satın almıştım bir tane. Çok iyi etkiledi bilgisayarımı. Genişletmek için tıkla... M.2 mi SATA mı?
D Doruk9999 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #7 Ulubatlı Souness dedi: M.2 mi SATA mı? Genişletmek için tıkla... Sanırsam SATA. M.2 değildir herhalde. Çünkü en son bios ayarlarına girdiğimde SATA yazdığını görmüştüm.
Ulubatlı Souness dedi: M.2 mi SATA mı? Genişletmek için tıkla... Sanırsam SATA. M.2 değildir herhalde. Çünkü en son bios ayarlarına girdiğimde SATA yazdığını görmüştüm.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.237 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #8 Doruk9999 dedi: Sanırsam SATA. M.2 değildir herhalde. Çünkü en son BIOS ayarlarına girdiğimde SATA yazdığını görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Okuma yazma hızları nedir?
Doruk9999 dedi: Sanırsam SATA. M.2 değildir herhalde. Çünkü en son BIOS ayarlarına girdiğimde SATA yazdığını görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Okuma yazma hızları nedir?
D Doruk9999 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #9 Ulubatlı Souness dedi: Okuma yazma hızları nedir? Genişletmek için tıkla... Nereden bakıcam?
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.237 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #10 Doruk9999 dedi: Nereden bakacağım? Genişletmek için tıkla... SSD nizin marka ve modelini biliyorsanız internetten bakabilirsiniz.
Doruk9999 dedi: Nereden bakacağım? Genişletmek için tıkla... SSD nizin marka ve modelini biliyorsanız internetten bakabilirsiniz.