Roblox GoodbyeDPI hata veriyor

BrkPro

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun süredir Roblox ve Discord için GoodbyeDPI'ın Türkiye için olan versiyonunu(GitHub üzerinden indirdim) kullanıyorum... Bugün (bu arada Windows 11 kullanıyorum) bilgisayara gelen yazılım güncellemesini yükledim ve güncelleme bittikten sonra Roblox oynamak istedim. Fakat sanki GoodbyeDPI kullanmıyormuşum gibi birden Roblox internet hatası verdi. Önce kendi Wi-Fi'ım ile ilgili diye düşündüm fakat videoları diğer birçok şeyi açar/oynatırken Türkiye'de yasaklanan hiçbir uygulamayı(Discord, Roblox vs.) Açmıyordu... Ben de artık GoodbyeDPI'ı bir kontrol edeyim dedim ve GoodbyeDPI'daki tüm CMD'leri tek tek denedim fakat hiçbir zaman denediğimde Discord veya Roblox açılmadı. Technopat üzerinden daha önce GoodbyeDPI ile ilgili tüm konulara baktım ve oradan da yardım aldım fakat bir sonuç vermedi. (DNS'i 1.1.1.1 yapmak, farklı bir CMD denemek, yeniden başlatmak, yazılımı düzeltmek gibi bütün işlemleri yaptım.) Bana yardım eder misiniz?

Yogadns kullanmayı deneyin, ben öyle çözdüm.

Öneri için teşekkür ederim, eğer sorunu hala çözemezsem denerim... Şimdilik belki bu sorunu çözen çıkabilir...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı